Milliste päikesemärkidega sobivad kokku Veevalajad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole kahtlustki, et mõned päikesemärgid sobivad omavahel paremini kui teised. Toome teieni, milliste päikesemärkidega sobivad kõige paremini kokku Veevalajad.

Veevalaja ja Jäär

Te olete lõbus paarike, kes suudab teineteist alati naerma ajada, aga teievaheline säde ei pruugi olla kuigi püsiv. Teid üllatab see, kui kiiresti suudab partner teie naljadele reageerida ja see mõjub omamoodi erutavalt. Vaidlused lõppevad sageli magamistoas, kus seks on mänguline ja eksperimenteeriv (kuigi ilma sügava emotsionaalse sidemeta). Oled justkui leidnud oma kaksiku ja üsna ruttu võib tekkida tunne, et tegemist on hoopis su sugulase, mitte kallimaga. Paari nädala pärast võivad vaidlused ja naljad muutuda tüütuks, eriti Jäära jaoks, ja teil pole enam millestki rääkida. Kuigi Veevalaja armastab pigem kergeid teemasid, tahaks Jäär rääkida tõsisematest asjadest. Te väljendate oma kiindumist erinevalt. Veevalaja jaoks mõjub Jäära kirg ja füüsilisus kurnavalt, muretu Veevalaja ei armasta nii palju katsuda, krabada ja suudelda kui Jäär. Kui olete otsustanud koos olla, üritage ületada platoonilise suhte piir ja minge reisile, võtke koos kursusi, kui võimalik, esinege koos kasvõi laval. Arendage suhte müstilist poolt läbi lahus veedetud aja. Iseseisvad päikesemärgid peavad oma elusid eraldi arendama, siis uuesti kokku saama ja üksteisele rääkima, mis vahepeal juhtus.

Veevalaja ja Sõnn

Kuna teil on niivõrd vähe ühist, on raske sellest suhtest midagi arvata. Vanamoodne Sõnn armastab traditsioone, korda ja turvatunnet. Mässumeelne Veevalaja on veidrik, kes elab selleks, et reegleid murda. Sõnn on maamärk, kes lükkab oma juured sügavale maa sisse; õhumärk Veevalaja on seiklushimuline hing, kes rändab sinna, kuhu tuul teda puhub. Kuigi alguses tundute teineteisele huvitavatena, kaob see huvi kiirelt. Probleeme võib tekitada see, et Veevalaja loob kergesti sõprussuhteid erinevate inimestega, kes võivad Sõnni arvates olla koomilised, aga olukord muutub eriti pingeliseks siis, kui Veevalaja kutsub oma vabameelsed sõbrad külla. Kumbki teist ei saa suhtest täit rahuldust, kui te pole valmis kompromisse looma.

Veevalaja ja Kaksikud

See õhumärkide paar võib jätta mulje, et neil oleks justkui keskkooliaegne armulugu – nad õrritavad teineteist, saadavad sõnumeid, vaatavad koos filme. Te mõlemad toote teineteises välja muretu, elurõõmsa hinge ja see on teie suhte suureks plussiks. Te armastate teleseriaale, ulmefilme, superkangelasi, veidraid filosoofe ja muusikat. Kuigi mõnikord võite mõlemad olla äärmiselt tõsised, eelistate naermist ja kergeid vestlusi emotsionaalsele melodraamale. Lõpuks peate aga basseini madalamast osast edasi liikuma. Teie suhtes võib probleeme olla intiimsusega. Peate üle saama esialgsest ebamugavast faasist, muidu võite elu lõpuni olla kõigest head sõbrad. Te mõlemad olete osavad jutuvestjad, aga probleemidest päästab teid ainult sulaselge tõe rääkimine. 

Veevalaja ja Vähk

Teie moodustate veidra paari, kelle dünaamikat teised ei mõista. Vähk on tundlik ja perekeskne, omandihimuline, ta armastab traditsioone. Veevalaja on kui ulmefilmi rändur, liblikas, kes üritab vabaks võidelda end tavapärasuse võrgust. Kuidas saavad need kaks...? Selliseid paare ei sünni sageli ja selleks on kindel põhjus. Rahulik Veevalaja ei vaja palju tähelepanu ja Vähk ei suuda elada ilma füüsilise puudutuseta. Vähk hoiab armastatud inimesi oma sõrgade vahel ja võib lausa paluda, et Veevalaja teda armastaks. Vabameelne Veevalaja tunneb, et teda lämmatatakse ja hoitakse lõksus. Kui solvunud Vähk tõmbub oma kesta, tunneb Veevalaja järsku tema vastu huvi. Veevalaja võtab Vähi lojaalsust enesestmõistetavana, kuna see meenutab ema armastust lapse vastu. Vähk võib Veevalajas näha murelikku teismelist, kelle eest tuleb hoolt kanda. Kui soovite koos olla, peate mõnikord tegema asju, mis teile ei meeldi, aga mida kallim naudib.

Veevalaja ja Lõvi

Lõvi on väga iseteadlik, ta on sündinud staar, kes tahab igal pool tähelepanu saada. Veevalaja võib olla nii klassivanem kui ka grupi suurim mässaja. Te võistlete pidevalt tähelepanu pärast ja vahel võib see võitlus minna üsna räpaseks, eriti kui soovite teineteist maha teha. Samas on Lõvi lootusetu romantik, kes on küll uhke, kuid seisab lojaalselt partneri kõrval. Te mõlemad võite teineteist armukadedaks muuta: Lõvile meeldib teistega flirtida, Veevalaja kohtleb oma paljusid sõpru nii, nagu nad oleksid Lõviga samal pulgal. Lõvi on nõudlik, ta tahab pidevalt tähelepanu, kuid Veevalajale mõjub liigne tähelepanu ja koosolemine lämmatavalt. Veevalaja võib kannatlikult kuulata Lõvi probleeme, kuid vaid teatud punktini. Lõvil peaks olema palju toetavaid sõpru, et armusuhe ei muutuks tüütuks seebiooperiks. Veevalaja peaks rohkem välja näitama oma tundeid (lisaks vihale) ja õrnust, astudes mõnikord kõrvale, et Lõvi saaks särada.

Veevalaja ja Neitsi

Oleks vähe öelda, et teie moodustate imeliku paari. Ainuüksi see, et õpiksite teineteist tundma, võib võtta aastaid ja siis ei pruugi asi lõppeda ilusti. Kriitiline Neitsi on introvertne maamärk, kel on kombeks liiga palju mõelda. Muretu Veevalaja on õhumärk, kes saab paljudega hästi läbi. Kuigi mõnes mõttes te täiustate teineteist, on teie elustiilid väga erinevad. Neitsile meeldib olla üksi oma raamatute ja mõtetega, samas kui sotsiaalne Veevalaja ei jäta ühtki pidu vahele ega suuda võtta elu nii tõsiselt kui Neitsi. Mis on teis siis sarnast? Teile meeldib teisi aidata. Mõlema päikesemärgi jaoks on oluline see, et muuta planeet Maa paremaks elukohaks kõigile. Võite vabalt tutvuda trummiringis või rohelist mõtlemist propageerival konverentsil. See suhe on edukas siis, kui teil on mingi suurem ühine eesmärk. Miks mitte muuta oma ideed edukaks äriks? Rajage oma ökoküla või avage toormahlu pakkuv baar mõnes trendikas linnaosas – Neitsile meeldib oma koduaias värskeid vilju kasvatada. Sel viisil ei nääguta Neitsi Veevalaja kallal ja Veevalaja ei tunne, et Neitsi hakkab teda lämmatama.

Veevalaja ja Kaalud

Teie kaks moodustate sodiaagisüsteemi ühe lihtsaima paari: kaks muretut õhumärki, kes liuglevad läbi elu koos sõprade, reisimise ja seiklustega. Kahekesi koos on kõike kaks korda lõbusam teha. Kuigi Kaalud on pigem diiva ja Veevalaja boheemlane, sobite oma meelelaadi poolest kokku. Tervitate uusi tuttavaid sooja kallistusega ja leiate sõpru igalt poolt, kuhu lähete. Teie vastuoluline keemia garanteerib eduka esimese kohtingu, isegi kui valitsev õhkkond on pigem tagasihoidlik. Kui teist saab asja, hakkate korraldama muljetavaldavaid pidusid. Ettevaatust: teie muretud iseloomud võivad saada intiimsusele takistuseks. Privaatses kohas võite mõlemad olla tujukad, mossitades nii kaua, kuni üks teist näitab oma sooje tundeid välja. Veevalaja pole nii romantilise meelelaadiga kui Kaalud. Enamasti suudate oma erinevustest mööda vaadata, kuna eluaegse mängukaaslase leidmine on seda väärt.

Veevalaja ja Skorpion

Skorpion on intensiivne ja võrgutav tegelane, kel on piiritult ambitsioone, kotkale omased instinktid ja keeruline iseloom. Veevalaja on totakas vembuvend ja rändaja, kes üldiselt väldib emotsionaalsust, kuid võib mõnikord ootamatult oma tundeid välja näidata. Te moodustate veidra paari, kes erinevad väärtushinnangute, stiili ja huvide poolest. Ärgem unustagem ka võimuvõitlust: Skorpion tahab kontrollida absoluutselt kõike, kuid mässaja hingega Veevalaja ei allu korraldustele. Kuigi Veevalaja võib kodus juhirolli vabalt Skorpionile loovutada, mõjub iga personaalset vabadust piirav sõna või tegu saada saatuslikuks. Omandihimuline Skorpion peab mõistma, et Veevalaja on sotsiaalne tegelane, kel on palju sõpru ning Skorpion peab oma armukadedust ohjeldama. Veevalaja peab loobuma mõnest tuttavast ja saama tuttavaks mõne Skorpionile südamelähedase tegevusega. Kuigi te olete üpris erinevad, meeldivad teile inimesed, keda on raske mõista, kuna siis ei muutu suhe igavaks. Seda aitab säilitada oskus võtta omaks partneri tugevaid külgi. Veevalaja vajab Skorpioni sügavust; Skorpion võiks omaks võtta Veevalaja pöörased naljad ja jäljendamisoskuse.

Veevalaja ja Ambur

Ambur ja Veevalaja on kaks kõige muretumat päikesemärki. Teie elurõõm ja särasilmne idealism muudavad teid ideaalseteks mängukaaslasteks. Te olete «parimad sõbrad koos mõne boonusega». Lõpuks ometi oled leidnud inimese, kes hindab iseseisvust sama palju kui sina! Te võite lausa välimuselt teineteist meenutada. Kõik on nii ilus, kuni üks teist nõuab pühendumist ja rikub kogu peo. Imelikul kombel jääte teineteisele lojaalseks, kuigi suhte tingimused võivad olla ähmased. Teile mõlemale meeldib tunne, et teete midagi keelatut, kuid ei jää vahele. Te oleks justkui seiklusel, kus miski pole etteaimatav. Aga kui suhe muutub pigem kohustuseks kui valikuks, langevad teie mõlema libiidod. Teie suhe muutub igavaks. Kuna te olete suhteliselt sarnased, peate nägema eriti palju vaeva, et suhet huvitavana hoida. Leidke omale erinevad sõbrad, hobid ja meelistegevused – hiljem saage kokku ja rääkige teineteisele, mida te vahepeal kogesite.

Veevalaja ja Kaljukits

Selles paaris saavad kokku traditsioonide austaja ja mässaja; reeglite looja ja reeglite rikkuja. Kaljukits kaitseb kiivalt ajalugu ja Veevalaja on leiutaja, kes ei hooli eriti minevikust. Kui suudate kusagil olevikus kohtuda, siis on teie suhe kahtlemata põnev. Distsiplineeritud Kaljukits võib Veevalajale õpetada, kui väärtuslik on struktuur ja Veevalaja aitab Kaljukitsel mõelda väljaspool piire. Olete mõlemad omal moel võistlushimulised ja kontrollivad, vähesed teised päikesemärgid suudavad võistelda teie tööeetikaga. Te ei lülitu kunagi välja, võite visiitkaarte jagada ka matustel. Ometi moodustate parema äripartnerite paari kui armastajate paari, kuna teie käitumine magamistoas on niivõrd erinev. Kirglik Kaljukits võib avalikus kohas olla eemalehoidev, aga see sensuaalne maamärk on magamistoas tõeline friik. Kuigi Veevalajale meeldib inimesi avalikus kohas šokeerida, võib tema huvi seksi vastu olla suhteliselt leige. Seltskonnas võib Kaljukits olla külm või snoobilik, valides sõpru nende staatuse järgi. Populaarne Veevalaja saab aga kõigiga hästi läbi. Ometi võib Kaljukits olla Veevalaja jaoks oluline maandaja ega lase Kaljukitsel minema hõljuda. Elu etteaimamatu Veevalajaga pole kunagi igav.

Veevalaja ja Veevalaja

Veevalaja päikesemärk tähistab sõprust ja te sobiksite hästi kokku, kui otsiksite mõlemad vaid platoonilist sõprust. Aga te otsite midagi muud, mis tähendab, et te mõlemad peate üle saama oma ebamugavustundest ja sukelduma jääkülma pühendunud suhte merre. Intiimsus pole teie kahe tugevaim külg ja suured tunded võivad teil tekitada sügeleva nahalööbe. Kuigi sul võib olla oma isiklik guru, on spirituaalsus vaid ajutine lahendus – see on vaid viis, mida kasutad enda veenmiseks, et oled kõrgemal tühistest tunnetest, mis valdavad lihtsurelikke. Selle asemel, et luua tugevat sidet, kasutate hoopis sarmikust, üleannetuid trikke või laitmatut naeratust. Probleem on selles, et te ei saa sarmikust kasutada teineteise vastu. Kahtlemata leidub teist paremaid paare. Teie ainus lootus on teha koostööd mõnel üllal eesmärgil. Armastus võib lüüa lõkkele, kui heidate värvipurke karusnahka kandvate daamide pihta või hakkate koos maitsetaimi kasvatama. Vähemalt on teil siis rääkida millestki muust kui oma tunnetest. Siis ja ainult siis võib teie suhtel olla tulevikku.

Veevalaja ja Kalad

Uus ja vana saavad kokku selles põnevas suhtes. Kalad armastavad kõike, mis on vanaaegne ja luksuslik; Veevalaja naudib aga kaasaegsust ja uusi lähenemisi. Ometi võite moodustada kauni paari, kui suudate oma suhte rajada ühistele eesmärkidele või kirgedele. Olete mõlemad tulihingelised abistajad ja kui teil on ühine eesmärk, jääte kokku kuni elu lõpuni. Kalad on veemärk, ta on emotsionaalsem ja keerulisema iseloomuga kui Veevalaja. Vastupidiselt laialt levinud uskumistele, pole Veevalaja mitte vee-, vaid hoopis õhumärk, kuigi Veevalaja sümboliks on veenõud käes hoidev olend. Veevalaja õrn puudutus tõstab Kalad välja pimedast depressioonist, samas kui võluvad Kalad lisavad Veevalaja igapäevaellu särtsu. Te kumbki ei taha olla lõksus igavas ja traditsioonilises suhtes. Kuna te ei saa teineteisest hästi aru, on teie vastastikune ligitõmme tugev. Veidike müstikat hoiab põnevust õhus, kuigi liiga palju head asja (ettevaatust, Kalad!) võib tekitada Veevalajas tunde, et see suhe nõuab liiga palju tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles