Kümme tuntud pesumodelli jagavad oma kauni välimuse saladusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secreti pesushow
Victoria's Secreti pesushow Foto: SCANPIX

Victoria’s Secreti imekauneid pesumodelle imetletakse ja kadestatakse, kuid mida arvavad need naised ise oma kehadest? Marie Claire uuris järgi, mis on nende naiste ilu saladus.

  • Alessandra Ambrosio

«Iga inimese ainevahetus ja geenid on erinevad. Selle asemel, et teineteisega pidevalt võistelda, võiks pigem keskenduda iseendale ja sellele, et oma tervist paremaks muuta. Igal inimesel tuleb ette päevi, mil lihtsalt ei taha kodust välja minna. Ma olen mitmel korral enne pildistamist mõelnud, et oleksin võinud rohkem trenni teha. Selline on elu.»

Miranda Kerr ja Alessandra Ambrosio.
Miranda Kerr ja Alessandra Ambrosio. Foto: SCANPIX
  • Adriana Lima

«Minu keha on pärast sünnitamist palju muutunud – see on normaalne. Ma teen trenni ja hoolitsen oma välimuse eest. Ma võtan seda tõsiselt, kuna see puudutab mu tööd… Pärast laste saamist mõistame, mis on tegelikult elus oluline. Praegusel ajal on naised nii iseseisvad, kõik käivad tööl, suudavad enda eest seista. See annab ka mulle enesekindlust.»

Adriana Lima.
Adriana Lima. Foto: AP/AFP/REUTERS/SCANPIX
  • Doutzen Kroes

«Ma pean väga palju vaeva nägema. Mul on volüümikas keha, ma pole loomulikult sale. Mulle meeldib elu nautida. Mu eluviis on tervislik ja ma armastan süüa, aga teen seda mõõdukalt ning hoolitsen oma keha eest.»

Doutzen Kroes.
Doutzen Kroes. Foto: AP/AFP/REUTERS/SCANPIX
  • Karlie Kloss

«Ma usun, et inimesed ei kujuta ettegi, mida me teeme või sööme. Me oleme inimesed, me oleme normaalsed – ma elan oma imelist, õnnelikku ja tervislikku elu. Ma luban omale naudinguid! Aga ma teen ka kõvasti trenni ja olen väga aktiivne ning tervislik… aga ma olen ka paras maiasmokk. Oluline on leida tasakaal. Ma ei pea dieete, mulle need ei meeldi. Ma lihtsalt annan endast parima, et tervislikult elada.»

Karlie Kloss.
Karlie Kloss. Foto: AP/AFP/REUTERS/SCANPIX
  • Lily Aldridge

«Ma olen naine, loomulikult on mu keha volüümikas ja see on normaalne. Ma sain lapse ja olen kõvasti vaeva näinud. Mina arvan, et naised ei peaks oma välimuse suhtes sellise surve all olema. Mina olen oma elustiili muutnud väga tervislikuks ja ma tegin seda omas tempos.»

Taylor Swift ja Lily Aldridge.
Taylor Swift ja Lily Aldridge. Foto: AP/AFP/REUTERS/SCANPIX
  • Jourdan Dunn

«Väiksena tahtsin saada tantsijaks või näitlejaks. Mulle ei meeldinud peeglisse vaadata, kuna ma olin nii pikk ja peenike. Inimesed muudkui ütlesid mulle, et ma peaksin modelliks hakkama, ent minu jaoks tundus õudne teha tööd, mis tõstab mu pikkust ja kaalu veel rohkem esile. Mulle tundub, et lõpuks ma harjusin lihtsalt sellega ära. Kui saaksin täna oma nooremale minale midagi soovitada, siis soovitaksin endal õppida oma vigu aktsepteerima. Naised peaksid peeglisse vaadates tundma end enesekindlalt.»

Jourdan Dunn.
Jourdan Dunn. Foto: SCANPIX
  • Candice Swanepoel

«Minul aitab enesekindlust tõsta trenni tegemine ja tervislik elustiil. Ma annan iga moe-show jaoks endast parima. Oluline on ka teada, millised on su parimad küljed, mida näidata.»

Candice Swanepoel.
Candice Swanepoel. Foto: SCANPIX
  • Elsa Hosk

«Inimesed võiksid teada, et modellid harjutavad pesu-show’de jaoks nagu tõsiseks spordivõistluseks. Me näeme kõvasti vaeva oma välimuse nimel, aga see ei tähenda enese näljutamist või oma välimuse unarusse jätmist. See on pigem pikaajaline pühendumine.»

Elsa Hosk.
Elsa Hosk. Foto: SCANPIX
  • Joan Smalls

«Ma tahan jätkata piiride purustamist ja tõestada ilutööstusele ning üldse kogu maailmale, et ilu on mitmekülgne. Kui me vaatame enda ümber ringi, siis inimesed pole ju ühte nägu. Meid ümbritseb imeilus vikerkaar.»

Joan Smalls.
Joan Smalls. Foto: Evan Agostini/AP
  • Martha Hunt

«Trenniga ei tohi üle pingutada, kuna pesumodell ei tohi olla liiga peenike. Kõik peab olema tasakaalus. Ma teen iga päev trenni, aga ma ei tee palju kardiotrenni. Ma olen aru saanud, et pesumodelli keha peaks olema kurvikas. Mulle sobib sellisele ettevõttele töötamine. Tavaliselt tunnevad modellid, et nad võiksid olla saledamad, kuid Victoria’s Secret hindab seda, kui naine näeb tervislik välja.»

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles