Seitse põhjust, miks meestel pole tarvis vibraatoreid enda vaenlasteks pidada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeste tervise portaal menshealth.com kirjutab meeste ammusest hirmust, et kui naised kasutavad seksmänguasju, pole neil mehi naudingu saamiseks enam vaja. 

Seda arvamust soosivad tootjad, kes oma vibraatorite reklaamimiseks kasutavad tihti väljendeid, et nende mõni toode «saab tööga paremini hakkama kui mees» või et naine «vahetab mehe selle vastu välja».

Tegelikult ei suuda vibraatorid kuidagi mehi asendada. Kui ei usu, siis siin on selleks vähemalt seitse põhjendust.

Orgasm ei ole naistele kõige olulisem

Kahtlemata on vibraatoril see üks ja ainus eesmärk ja oma tööga saab see ka edukalt hakkama, aga see ongi kõik. Vibraatoriga ei saa flirtida, talle ei saa kelmikalt silma vaadata või temaga vestelda. Plastist ese ei oska olla õrn ega naist eelmänguga üles kütta. Selle kaissu ei saa pärast seksuaalset naudingut magusasti magama jääda. Orgasm on tore küll, aga vibraator ei paku naisele peale selle mitte midagi muud, mis teeb seksist seksi.

Tehislik ese ei suuda asendada päris peenist

Heteroseksuaalne mees ei oska tõenäoliselt näha peenist nii, nagu naine seda teeb. Aga usu, mitte ükski, ka kõige uuema disainiga superinseneride loometöö pole ikkagi sama mis päris peenis.

Kas oled kunagi kuulnud kedagi ütlemas, et meestele mõeldud seksmänguasjad asendaksid naisi?

Tõenäoliselt mitte. Miks peaks siis vastupidiselt teisiti olema?

Vibraatorid pole tegelikult nii imelised ühti

Reklaamidest võib jääda mulje, et vibraatorid teevad naistega imesid, kuid tegelikkuses on need kõik üsna samasugused. Need ei paku naistele sääraseid erinevaid kogemusi ja vaheldust nagu mehed oma välimuse või erineva olekuga. Sageli satub vibraator naise kappi kingitusena ja jääbki sinna kasutult seisma.

Suhtu vibraatoritesse kui abivahenditesse

Hirm, et vibraator võiks meest asendada, oli ehk arusaadavam aastaid tagasi, kui naiste seksuaalsusest veel eriti ei räägitud ja eeldati, et naine peaks orgasmi saama kõigest penetratsiooni teel. Tänapäeval on see juba teada-tuntud tõde, et enamik naistest vajab orgasmi saamiseks kerget manuaalset abi. See pole sugugi solvang meeste pihta, vaid on kõigest tingitud naise anatoomiast. Seetõttu ei maksa mänguasju peljata, mees võib neid edukalt kasutada abivahenditena naise rahuldamiseks.

Selle kõvadus ei näita midagi

Jäigastunud peenis on kinnitus naisele, et ta mõjub mehele erutavalt, ja see on omakorda naisele väga erutav. Nii teab naine, et tema alasti keha ja ahvatlev käitumine mõjutavad meest õiges suunas – peenise jäigastumine on justkui aplaus naisele. Aga mis teeb vibraator? See on kogu aeg kõva. Kellel on sellist võltskiitust vaja?

Mees õpib käigu pealt

Suurem osa meestest saab vahekorra ajal aru, kuidas naise liigutuste ja häälte peale reageerida. Naise näoilmed annavad talle teada, millal jätkata või millal midagi muud proovida. Veelgi parem – mees jätab selle kõik ka meelde ja teab järgmisel korral juba paremini, mis ta naisele meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles