Vaata, kes olid selle aasta kõige populaarsemad tippmodellid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne ja Kendall Jenner.
Cara Delevingne ja Kendall Jenner. Foto: Jonathan Short/AP

Kim Kardashian ja tema kuulus pepu võisid ju internetis laineid lüüa, aga Kardashiani noorem õde Kendall Jenner on tegelikult see, kes on internetis paljude südame võitnud. Fotode jagamise veebileht Tumblr valis 19aastase Kendalli 2014. aasta kõige populaarsemaks modelliks.

Tumblri esindaja selgitas, et nad kogusid andmeid miljonitest blogidest ja postitustest ning selgus, et kõige rohkem on sel aastal kirjutatud Kendall Jennerist. Kendall edestas oma parimaid sõbrannasid Cara Delevingne'i ja Karlie Klossi, kirjutab The Daily Mail.

Kuigi Kendall ise ei kasuta Tumblri kuigi tihti, jagavad fännid tema fotosid väga agaralt. Kendall jenner on aga usin Instagrami kasutaja, kus tal on üle 16 miljoni jälgija ja tema fotod saavad iga päev sadu tuhandeid kommentaare.

Teine populaarne modell on Cara Delevingne, kellele järgnesid Candice Swanepoel, Miranda Kerr, Kate Moss ja Barbara Palvin. Esikümnesse kuulusid veel Alexa Chung, Naomi Campbell ja Rosie Huntington-Whiteley.

Alexa Chung.
Alexa Chung. Foto: Jonathan Short/AP

See uudis peaks Kendall Jennerit rõõmustama, kuna noor modell on öelnud, et ta ei soovi, et teda seostatakse ainult reality-sarjaga, mis teda kuulsaks tegi. Pigem tahaks modell olla tuntud kui populaarne catwalk'i staar.

Hiljuti avaldas kosmeetikafirma Estee Lauder, et Kendall on nende uus reklaamnägu. Ka Karl Lagerfeld avalikustas, et Kendallist saab tema 2015. aasta kevadsuvise kampaania reklaamnägu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles