Scarlett Johansson paljastas kiire beebikilodest vabanemise saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andy Kropa/AP

Tuntud näitlejanna Scarlett Johansson sünnitas alles septembris tütre Rose Dorothy, kuid naise figuur ei viita praegu kuidagi sellele, et kõigest mõne kuu eest oli ta lapseootel ja sünnitas. Hiljuti antud intervjuus paljastas naine, kuidas ta oma kauni figuuri niivõrd kiirelt taastas.

Scarlett Johanssoni sõnul ei loe ta kilokaloreid, vaid keskendub pigem sellele, et oma lapsega võimalikult palju koos olla ja treenida oma keha nii, et ta tunneks end hästi ja oleks tugev, kirjutab Shape.com.

Johansson ütles, et emadus on tema arvates maagiline ja naine on paari kuu jooksul õppinud, et imetamine mõjub hästi nii emale kui lapsele. «Imetamine on kõige parem viis, kuidas end pärast sünnitust uuesti vormi saada,» ütles 30-aastane näitlejanna. 

Scarlett Johansson rääkis, et lapse sünd pole oluliselt muutnud tema treeningharjumusi. «Tuleb lihtsalt leida aega jõusaali minekuks,» sõnas ta ja lisas, et juba trennis olles ei anna ta endale armu. «Ma treenin samamoodi nagu mu lihastes treener. Ma teen vastupidavus- ja jõutrenni. Mulle meeldib treenida nii, et ma tunnen, et olen higine. Olen proovinud pilatest ja joogat ning aeg-ajalt teen erinevaid asju, aga lõpuks jõuan ikka tagasi vana hea jõutrenni juurde.»

Kuigi Scarlett näeb vaieldamatult hea välja ja jätab mulje, et trenn on tema jaoks midagi lihtsat, võib see mulje olla petlik. Nimelt ütles näitlejanna, et tema jaoks on kõige suuremaks väljakutseks regulaarselt trenni tegemine. «Kui mul tekib rutiin, et käin igal tööpäeval jõusaalis, siis on lihtne trenni teha. Aga kui ma luban endal vahepeal puhata, siis on väga keeruline uuesti alustada,» tunnistas naine. 

Foto: AP
Foto: AP Foto: Evan Agostini/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles