Galerii: Jõulueelne aksessuaariõhtu #lovethis tõi šikke kotte ja sensuaalseid ehteid imetlema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. detsembril toimus naha- ja kotidisaineri Kadri Kruusi stuudios jõulueelne aksessuaariõhtu #lovethis. Lisaks elegantsetele Kadri Kruusi kottidele esitleti ehtebrändi New Vintage by Kriss uut ajatut kollektsiooni «50 Shades of Grey».

Kadri Kruusi kotivalikus leidub klassikalisi mudeleid, praktilisi clutchina kasutatavaid rahakotte, mahukaid weekend-kotte, daamilikke ning pihta rõhutavaid vöösid ja casual-stiilis kotte. Suurejoonelisust lisavad eriilmelised nahafaktuurid.

Foto: Toomas Pippar, Mild Creative

Ehtebrändi New Vintage by Kriss uus kollektsioon «50 Shades Of Grey» põhineb hallidel toonidel. Pilvekvarts, labradoriit ja hõbe oma erinevates varjundites loovad mängulise ja salapärase terviku. Need kivimid aitavad kandjal kasvada hingeliselt, murda vabaks ette antud piiridest, nad hajutavad hirmu ja ebakindluse sisendades jõudu ning sihikindlust.

Foto: Toomas Pippar, Mild Creative

Vaata galeriist, kes kohal käisid ja mis meeleolukal õhtul toimus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles