Milliseid fakte partneri minevikust peaks teadma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui aktsepteeriv, tolerantne ja mõistev oled sina oma kallima mineviku suhtes? Mida peaksid ise kallimale oma minevikust rääkima ja mida mitte?

Glamour.com pani kirja mõned faktid, mida peaks kallima mineviku kohta teadma ja mida talle enda minevikust rääkida.

Petmine: kui mees on oma eelnevaid partnereid petnud ja on seda sulle tunnistanud ning kahetseb oma tegu, kas suudaksid meest usaldada? Teadlased on kindlaks teinud, et see, kes on korra petnud, võib teha seda uuesti. 

Voodipartnerite arv: tõenäoliselt pole sina tema esimene kallim, aga kas sinu jaoks on oluline, mitmes partner sa mehel oled? Kui mehel on olnud üle kümne kallima, kas sinu jaoks on raske temaga vahekorras olla, kuna kujutad teda pidevalt ette koos eelmiste naistega?

Eelmised kallimad: mees pole enam oma eksiga koos, aga kas tunned kadedust, kui keegi mainib mehe eksi ilu, intelligentsust või muid häid omadusi? Kas tunneksid armukadedust või suudaksid sellest mööda vaadata?

Probleemid narkootikumidega: kui sina tarbid mõnikord harva alkoholi, kuid su kallimal on minevikus olnud probleeme mõne narkootikumiga, kas hooliksid sellest? Isegi, kui mees enam narkootikume ei tarbi, kas hakkaksid kahtlema, et teil on erinevad väärtushinnangud ja eesmärgid? 

Lahutus: kui mees on ühe korra (või rohkem) abielu lahutanud, kas kahtleksid selles, et mees ei sobi püsisuhte jaoks? Kui ta teeks sulle abieluettepaneku, kas mõtleksid sellele, et huvitav, kui kaua ta sinuga vastu peab?

Rahaprobleemid: võib-olla on mehe ettevõte pankrotis või tal on krediitkaardivõlg. Kas need oleksid sinu jaoks ohumärgid? 

Ära suhtu mehesse halvustavalt, kui ta avaldab sulle saladusi oma mineviku kohta. Ürita olla mõistev ja pane end tema olukorda – palju lihtsam on ju kallimaga aus olla, kui tema eest pidevalt midagi varjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles