Naiste ilunipid, mis meestele ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehe tähelepanu võitmiseks ja mehe võlumiseks on naised valmis oma välimusega kõike ette võtma. Ent kõik naiste ilunipid ei taga neile sugugi alati edu. Sageli juhtub nii, et ilunipid, mida naised ise peavad väga heaks, ei avalda meestele üldse muljet. Millised need on?

1. Silmatorkavad soengud. Paljud naised veedavad tunde peegli ees, et teha omale kaunis soeng. Tulemuseks võib olla see, et naise soeng on midagi enneolematut, mis sobiks paremini karnevalile kui restorani. Meestele meeldivad loomulikud juuksed. Neile ei meeldi kleepuv juukselakk või -vaha, mida on võimatu katsuda. Aga samas ei tasuks juukseid ka täitsa hooletusse jätta, sassis ja kammimata juuksed ei meeldi samuti meestele, kirjutab Genius Beauty.

2. Jumestuskreemiga liialdamine. Jumestuskreem ja muud alusmeigi jaoks mõeldud tooted peaksid varjama iluvigu (vistrikud, tumedad laigud silmade all, kortsukesed), kuid jumestuskreemi ei tohiks olla näol nii paks kiht, et igaüks saab sellest aru. Kahjuks ei tea kõik naised, kuidas jumestuskreemi õigesti kasutada. Liiga paks jumestuskreemi kiht jätab ebaloomuliku mulje ja meestele see ei meeldi.

3. Sädelev ja särav silmameik. Kui sa pole professionaalne jumestuskunstnik, siis ära parem hakka sädeleva lauvärviga eksperimenteerima. Vähesed naised oskavad end õigesti meikida. Tavaliselt kantakse lauvärvi silmadele väga ebaühtlaselt ja tulemus pole sugugi selline, nagu loodeti. Mõistlikum on kasutada matti lauvärvi, mida on ka palju lihtsam silmadele kanda.

4. Kunstripsmed. Kunstripsmed sobivad kenasti stiilipeole. Sama käib ka silmatorkava ripsmetuši kohta. Kunstripsmed või liiga paks kiht ripsmetušši ei muuda su silmi võrgutavalt seksikaks, vaid moonutab su välimust hoopis veidramaks. Kasuta kvaliteetset ripsmetušši, mis ei jäta ripsmetele tükke. Kui vaja, kammi ripsmed pärast värvimist väikese ripsmekammiga läbi.

5. Raseerimata jalad või muu kehaosa. Kuigi mehed ise ei pruugi jalgu või privaatpiirkonda raseerida, eelistavad nad seda, et naistel oleks sile nahk. Seetõttu peaks naine oma naha eest hoolitsema ja karvakasvu piirama. Bikiinipiirkond, jalad ja kaenlaalused peaksid olema karvadest vabad. Kui sa oled liiga laisk, et regulaarselt raseerida, lase jalgu ja bikiinipiirkonda vahatada.

6. Kuiv nahk. Kuiva nahka on väga ebameeldiv puudutada. Väga kuivad kannad ja küünarnukid näevad inetud välja. Ja ära arva, et mehed ei pane neid kohti tähele. Kasuta niisutavat kreemi, et nahka pehmemaks muuta.

7. Kollased hambad ja halb hingeõhk. Meestele ei meeldi kollaste hammastega ja eemaletõukava hingeõhuga naised. Kui sa suitsetad, jood kohvi või musta teed ja mõnikord unustad hambad pesemata, siis ilmselt on ka sinul probleeme hingeõhu ja hammaste tooniga. Külasta regulaarselt hambaarsti ja kasuta valgendavat hambapastat.

8. Mahakulunud huulepulk. Kui mees kutsub sind endaga restorani, siis mõtle meiki tehes sellele, et su huulepulk peaks võimalikult kaua vastu või kasuta neutraalset värvi huulepulka, mida saad aeg-ajalt värskendada ja mille mahakulumine pole nii silmatorkav.

9. Lõhnaõliga liialdamine. Lõhnaõli abil saab näidata, kui isikupärane sa oled. Paljud inimesed piserdavad oma kehale liiga palju parfüümi ja see võib teistele mõjuda eemaletõukavalt. Piisab sellest, kui piserdad veidike lõhnaõli oma randmetele ja kaelale.

10. Meigi viimistlemine avalikus kohas. Mehed ei taha teada ega näha, kuidas naised end atraktiivseks muudavad. Meigi end kodus või tualetis, kuid ära tee seda mehe ees.

11. Ere maniküür. Vähestele meestele meeldib, kui naise küüned on lakitud silmatorkava küünelakiga. Kõige enam meeldivad meestele loomulikud, lakkimata küüned. Ära eksperimenteeri eredate värvidega, vaid jäta küüned pigem lakkimata või eelista pastelseid värvitoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles