Rahvusraamatukogus saab vaadata erakõrgkooli disainisuuna üliõpilaste töid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor

 Eesti Rahvusraamatukogu VI korruse galeriis on avatud iga-aastane Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor loomemajanduse õppesuuna disaini üliõpilaste parimate tööde näitus Ü-Di-5. Näitus jääb avatuks  19. detsembrini.

Lühend Ü-Di tähendab üliõpilasdisaini ja number 5 märgib, mitmendat korda näitus toimub. Nüüdseks viiendat õppeaastat mööda Eestit liikuv ja pidevalt arenev näituste sari esitleb üliõpilaste tööde paremikku. Nagu tavaks, on vaatajate ees taaskord näha parimaid palasid rõivadisaini, sisekujunduse ja graafilise disaini viimase aja üliõpilastöödest. Ü-Di-5 annab valikulise läbilõike värskete ettevõtlike disainerite küpse loometee algusest.

Ü-Di sarja krooniks on õppeaasta lõpus Tallinna Õpetajate Majas esitletav näitus Ü-Di+, mis koosneb üliõpilaste parimatest lõputöödest.

Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor saab õppida nii rakenduskõrghariduse kui magistriõppe tasemel ärinduse-halduse, kunstide ning infotehnoloogia õppekavagruppides nii eesti kui vene keeles. Tuleval aastal  plaanib kõrgkooli avada avada start-up ettevõtluse, arvutimängude disaini ja loovkirjutamise eriala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles