Kasulikke nippe piduliku meigi tegemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tessa Thompson.
Tessa Thompson. Foto: Cindy Ord/AFP

Seoses külmade ilmade, detsembrikuu ja pühade tulekuga võib öelda, et punase huulepulga hooaeg on kätte jõudnud! Punast huulepulka võib muidugi kanda ka muul ajal, kuid detsembris on punane musisuu eriti vastupandamatu.

Meigikunstnik Nick Barose jagab nõuandeid, kuidas teha pühade ajal omale kaunis pidulik meik, kirjutab Glamour.com.

1. Silmad: kasuta ülemistel laugudel musta veekindlat lainerit. Lainerijoon peaks silma välimise nurga pool olema paksem ja veidike pikem. Hajuta silmalau keskele veidike metalset lauvärvi. Kasuta kulmujoone ja silma sisemiste nurkade juures veidike heledamat lauvärvi, välimiste nurkade juures musta või pruuni lauvärvi. Värvi ülemised ripsmed tušiga, kuid jäta alumised puhtaks. Heleda kuldse silmapliiatsiga võid alumiste ripsmete juurde tõmmata õrna joone, et lisada silmadele veidike sädelust.

2. Huuled: valmista huuled ette huulepalsamiga, mis niisutaks huuli, kuid poleks liiga rasvane. Kui huulepalsam on huultesse imendunud, kanna huultele huulepulka. Seejärel tõmba huulte ääred üle ihukarva huulepliiatsiga, see annab huultele kindlad piirjooned.

3. Jume: tupsuta põskedele päikesepuudrit, mis annab kaunilt särava jume. 

Veel üks vihje: huulepulga valikul võid üsna julge olla. Klassikalise punase asemel võib kasutada ka näiteks oranži huulepulka, mis on glamuurne, kuid samas omapärane ja sobib kenasti kokku kuldse jumega. Vaata siit, milline võiks pidulik meik välja näha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles