Milliste päikesemärkidega sobivad kokku Jäärad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole kahtlustki, et mõned päikesemärgid sobivad omavahel paremini kui teised. Alustame sodiaagisüsteemi algusest ja toome teieni, milliste päikesemärkidega sobivad kõige paremini kokku Jäärad.

Jäär ja Jäär

Olete mõlemad tugevad tulemärgid ning mõlemad soovivad domineerida. Kokkuleppele pole alati kerge jõuda, kuid see kasvatab teievahelist usaldust. Jäära sodiaagimärk on paradoksaalne: see on sodiaagisüsteemi imik ehk kõige esimene märk ja samas kogu süsteemi galantne kangelane. Jäärad tahavad maailma päästa ja samas olla päästetud. Mõnikord pead mängima ohvrit ja laskma partneril olukorda juhtida. Olete mõlemad seiklushimulised, seega teile sobib hästi reisimine. Minge koos lumelauaga sõitma, avastage vihmametsi või matkake rabaradadel. Jäärad naudivad seksi ja nende libiido on üldiselt väga kõrge. Mõned Jääradest paarid võivad nõustuda avatud suhtega, kuid sellest tingitud armukadedus pole vaeva väärt.

Jäär ja Sõnn

See suhe võib olla hirmuäratav, kuid kirglik. Kumbki teist ei tunne end mugavalt olles partneriga, kes ei suuda teda kaitsta. Suhte alguses võib esineda vastasseisu, aga see on ajutine: tuleb vaid teineteisele tõestada oma tugevust, et saaksite luua usaldusliku suhte. Kui olete usalduse ja austuse leidnud, moodustate ideaalse meeskonna nagu Victoria (Jäär) ja David (Sõnn) Beckham. Probleemid võivad tekkida siis, kui Sõnn muutub liiga omandihimuliseks ja üritab iseseisvat Jäära taltsutada. Naudinguid armastav Sõnn peab olema aktiivne, et pidada energilise Jääraga sammu (teisisõnu: loobu hilisõhtustest friikartulitest ja veinist). Te mõlemad naudite tähelepanu, kuid ärge otsige seda suhtest väljastpoolt.

Jäär ja Kaksikud

Te olete niigi parimad sõbrad, seega miks mitte viia oma suhe sammu võrra kaugemale? Loomulikult võite seda teha... aga mitte liiga kiiresti. Teie mõlema põhilised tunnusjooned võivad kireleegi kustutada enne, kui see jõuab tõeliselt põlema lahvatada. Te teate, mida tahate ning te tahate seda nüüd ja kohe. Te suudate luua imelise suhte, mis tugineb sõprusel, intellektuaalsel keemial ja lõbul. Oluline on leida liikumiseks sobiv tempo ja pidevalt suhtesse midagi uut tuua. Igavus on teie vaenlane. Olge aktiivsed: korraldage õhtusööke, kuhu kutsute oma sõpru ja osalege projektides, mis toovad teile tähelepanu.

Jäär ja Vähk

Jäär on sodiaagisüsteemi imik ehk esimene märk; Vähk sümboliseerib aga emadust, kodu ja perekonda. Kas see suhe on juba eos hukule määratud? Mitte siis, kui taltsutate oma isikuomadusi läbi kindla ja teadliku enesearengu. Vastasel juhul võib teie suhe kujuneda selliseks, et üks võtab lapse ja teine lapsevanema rolli. Jäär võib olla isekas ja see tekitab Vähis vastakaid tundeid. Vähk demonstreerib, kuidas olla hoolitseva andja rollis, kuid see õrn päikesemärk vajab ruumi, et olla haavatav. Jäärale meeldib, kui tema eest hoolitsetakse, kuid Vähi vanemainstinktid võivad Jäära muuta hellitatud jõmpsikaks või nõudlikuks diivaks. Kuigi Vähil võib olla karm välisilme, on tegelikuks juhiks Jäär. Teil on nii mõnedki erinevused: Jäär on iseseisev, kuid Vähk on pereinimene; Jäär vajab vabadust, kuid Vähk kipub klammerduma. Peate tegema kompromisse, vastasel juhul võivad teist saada armukadedad konkurendid.

Jäär ja Lõvi

Jäär ja Lõvi on tulemärgid, kes armastavad draamat, kirge ja seiklusi. Te olete silmapaistev ja sõnakas paar, kes tegutseb oma reeglite järgi. Olete mõlemad rahutud hinged ja vajate palju füüsilist ning intellektuaalset stimulatsiooni. Poliitika, inspireerivad vestlused, uued ettevõtted – suudate kõigega toime tulla ja jätate mulje, et see on nii lihtne. Teie emotsionaalsed kokkuvarisemised vajavad aga tervet terapeutide meeskonda ja palju sõprade lohutust. Teie lemmiknarkootikum on adrenaliin. Jäär ja Lõvi austavad teineteise autonoomiat, tulemärgid on oma loomult iseseisvad. Te mõlemad tahate endast jälje jätta ja teile ei meeldi, kui keegi ei lase teil särada. Probleemid võivadki tekkida siis, kui üks teist paistab rohkem silma kui teine.

Jäär ja Neitsi

Selles vastuolulises paaris on armastuse ja vihkamise vahel väga peenike joon. Teievaheline külgetõmme oleks justkui ette määratud, sellele on nii raske vastu panna. Tulemärk Jäär armastab vabadust ja riskeerimist, kuid armub lootusetult mõistlikusse Neitsisse, maamärki, keda juhib praktiline mõtteviis. Mõlemad päikesemärgid soovivad olla kangelased ja keskenduvad teineteise paremaks muutmisele või tutvustavad teineteisele uusi elustiile. Esimesed 6-12 kuud on see ääretult põnev. Jäär aitab Neitsil end seksuaalselt avastada ja Neitsi õpetab Jäärale, kuidas elu nautida. Te mõlemad avastate enda uusi külgi ja see on tore. Kui te suudate aga uuesti kaine peaga mõelda ega juhindu hormoonidest, märkate, et peate nii mõnegi asja omavahel selgeks rääkima. Neitsi heatahtlik kriitika mõjub Jäärale solvanguna, Jäära isekus muudab Neitsi vihaseks. Mõistate, et olete liiga palju koos ning olete kaotanud kontakti välismaailmaga. Minge kodust välja ja suhelge oma sõpradega. Ärge kahelge selles, et kallim ootab teid, kui jõuate tagasi koju.

Jäär ja Kaalud

Te olete vastandmärgid, kes võivad moodustada hea paari, kuid vahel muudate te teineteist lausa sõnatuks. Kaalud on armastaja ja Jäär võitleja. See, et te olete vastandid, võib teile mõlemale kasuks tulla, kui oskate partneri parimaid omadusi üle võtta. Temperamentne Jäär võiks õppida enne pea ees vette hüppamist kontrollima, kas hüpe on ikka turvaline. Loiud Kaalud võiksid õppida enda eest seisma ja oma arvamust avaldama, nad peaksid õppima kiiremini tegutsema, mitte pikalt plusse ja miinuseid kaaluma. Kuigi teie erinevused võivad mõnikord olla ärritavad, teevad need teist täiusliku paari, kui oskate oma erinevusi ära kasutada. Vanemate või firmajuhtidena mängite osavalt head ja halba võmmi, aga olge valmis oma sisemist termomeetrit kohandama, kui selleks peaks tekkima vajadus.

Jäär ja Skorpion

Teie vahel on kirglik füüsiline tõmme, selles kiremängus on palju seksuaalset püssirohtu ja erootilisi plahvatusi. Õnneks ei pelga kumbki teist selliseid asju. Ükski teine päikesemärk pole nii intensiivne kui Skorpion. Kui Skorpion saab kokku Jääraga, tekib suure laenguga kooslus. Ent see suhe saab toimida vaid juhul, kui Skorpion on arenenud kättemaksuhimulisest skorpionist kõrgustesse tõusvaks «kotkaks». Teie suurimaks probleemiks saab see, et kui Jäär ulatab välja oma abivalmis käe, on Skorpioni esimene reaktsioon tagasi tõmbuda ja see teeb Jäärale haiget. Jäära energia on kõikehaarav, see võtab Skorpioni põlvist nõrgaks, kuid tekitab ka hirmu. Jäär peab varjama oma toorest kirge, vastasel juhul võib ta muutuda Skorpioni jaoks koormavaks. Armukade Skorpion peab lõpetama Jäära jälgimise Facebookis ega tohi eeldada halvimat siis, kui Jäär läheb õhtul sõpradega välja.

Jäär ja Ambur

Nende kahe tulemärgi vahel tekib kiiresti keemia ja sümpaatia, nad on leidnud justkui oma hinge teise poole. Olete mõlemad iseseisvad avastajad, teid juhivad iha, elurõõm ja südikus. Teie huumorimeel on sarnane ja mõistate, et teine inimene vajab hingamisruumi ning autonoomiat. Teid sütitavad põnevad vestlused filosoofiast, kunstist, inimloomusest, teadusest, spirituaalsusest ja unistustest. Kui olete koos, tunduvad ka võimatud asjad olevat võimalikud ning te mõlemad muutute enesekindlamaks. Ettevaatust: elu läbi roosade prillide vaatamine on veidike liiga lühinägelik. Ambur on mängur ja Jäär edasiruttav rüütel – kumbki teist ei mõtle mitut sammu ette. Mõnikord takerdute mõlemad ülemõtlemise lõksu ja see võib teie esialgset kirge veidike tagasi tõmmata. Jäär vajab vahel tähelepanu ja võib tüdineda sellest, et peab pidevalt võistlema Amburi kiire karjääri, sotsiaalsete huvide ja hobidega. Amburit võib ärritada see, et Jäär on mõnikord nagu hädapätakas.

Jäär ja Kaljukits

Jäär on enamasti suhetes domineerivaks pooleks, aga Kaljukitsega kohtudes leiab ta peaaegu võrdse vastase. Kaljukits on kui karja liider ja Jäär võib sõnakuulelikult temale alluda. Kaljukits on sodiaagisüsteemi isakuju, Jäär aga imik. Nad erinevad nagu kuningas ja rüütel, nagu kuninganna ja hertsoginna. Mõlemad on kuninglikust soost, kuid üks on ilmselgelt kõrgemal astmel kui teine. Jäära jaoks võib see saada otsustavaks, kuna liigne isalik juhtimine paneb selle päikesemärgi igatsema oma vabadust. Kuigi Jäär võib käituda kui ära hellitatud jõmpsikas, ei kõiguta see Kaljukitse ja ta võib Jäära käitumise peale hoopis naerma hakata, lastes Jääral end välja elada. Teie mõlema jaoks on elu kui lahinguväli, mida vallutada. Jäära südikus ja Kaljukitse sihikindlus teevad teist paari, kes suudab kõik eesmärgid teoks teha. Kuna Jäärale meeldib flirtida, võib Kaljukits mõnikord tunda armukadedust. Ajapikku õpib Kaljukits aga Jäära usaldama ja teist saavad teineteist toetavad partnerid pikaks ajaks.

Jäär ja Veevalaja

Te olete lõbus paarike, kes suudab teineteist alati naerma ajada, aga teievaheline säde ei pruugi olla kuigi püsiv. Teid üllatab see, kui kiiresti suudab partner teie naljadele reageerida ja see mõjub omamoodi erutavalt. Vaidlused lõppevad sageli magamistoas, kus seks on mänguline ja eksperimenteeriv (kuigi ilma sügava emotsionaalse sidemeta). Oled justkui leidnud oma kaksiku ja üsna ruttu võib tekkida tunne, et tegemist on hoopis su sugulase, mitte kallimaga. Paari nädala pärast võivad vaidlused ja naljad muutuda tüütuks, eriti Jäära jaoks, ja teil pole enam millestki rääkida. Kuigi Veevalaja armastab pigem kergeid teemasid, tahaks Jäär rääkida tõsisematest asjadest. Te väljendate oma kiindumist erinevalt. Veevalaja jaoks mõjub Jäära kirg ja füüsilisus kurnavalt, muretu Veevalaja ei armasta nii palju katsuda, krabada ja suudelda kui Jäär. Kui olete otsustanud koos olla, üritage ületada platoonilise suhte piir ja minge reisile, võtke koos kursusi, kui võimalik, esinege koos kasvõi laval. Arendage suhte müstilist poolt läbi lahus veedetud aja. Iseseisvad päikesemärgid peavad oma elusid eraldi arendama, siis uuesti kokku saama ja üksteisele rääkima, mis vahepeal juhtus.

Jäär ja Kalad

Jäär on sodiaagisüsteemi esimene märk, Kalad viimane. Te olete kui koit ja hämarik. Te olete teineteisest niivõrd kaugel, kuid samas nii lähedal kui vähegi võimalik. Kuigi te olete erinevad, suudate te luua imelise suhte. Positsioonid võivad teist lausa unelmate paari teha. Jäärale meeldib, kui teda hellitatakse ja jumaldatakse ning Kalad on armastuse nimel kõigeks valmis. Kalade armastava pilgu all kaovad Jäära ebakindlused. See on Jäära jaoks väga tähtis, kuna tema «haavatud sõduri» olemust parandab Kalade hell loomus. Ohtlik on teie puhul aga see, et teil mõlemal on äärmiselt elav fantaasia ja kui kaks romantikut elavad pidevalt unelmate maailmas, võib suhe oma õigelt kursilt kõrvale kalduda. Jäär on otsusekindel juht, kuid tal on vaja tugevat tüürimeest. Jäär võib oma loomult olla agressiivne, Kalad on pigem passiivsed või passiiv-agressiivsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles