14 ohumärki suhtes, mille ignoreerimine võib viia lahkuminekuni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte alguses me ei märka partneri vigu, sest oleme kõrvuni armunud. Partner on su täielikult ära võlunud ja sa ei pane tähele ohumärke, mis võiksid sind hoiatada.

Alles siis, kui suhe on lõppenud, võid ilmselt tagasi vaadates tunnistada, et üks või teine asi oli valesti. Huff Post uuris inimestelt, millistele ohumärkidele ei pööranud nemad piisavalt tähelepanu ja said halvast olukorrast aimu alles siis, kui oli liiga hilja.

1. Me ei veetnud kunagi tema korteris aega, olime alati minu juures. Hiljem selgus, et ta oli veel abielus.

2. Mitte ükski laulukooriproov ei kesta varajaste hommikutundideni. Oleksin pidanud seda varem mõistma.

3. Iga kord, kui tülitsesin oma eksnaisega, oli temal kombeks võtta paar lonksu viskit, et tüli hullemaks muuta. Oleksin pidanud seda võtma ohumärgina.

4. Mees oli liiga klammerduv. Ta tahtis kogu aeg ainult kaisutada (voodis, teleri ees jne). Kui ma ütlesin, et tahaks natuke internetis surfata, sai ta pahaseks ega mõistnud, kuidas ma võin ignoreerida inimest, kes mind armastab. Minu arvates oli see veider. Minu arvates oleme me ikkagi koos, kui viibime samas ruumis ja teeme omi asju.

5. Naine jäi mulle vahele, kui saatis oma eksile sõnumi, milles ütles, et armastab teda. Ma jätsin selle kahe silma vahele. Naine jäi mulle teist korda sama asjaga vahele. Ma üritasin sellest mööda vaadata. Märkasin, et naine ei maini üldse mind oma sotsiaalmeedia postitustes. See poleks mind häirinud, aga ta põhimõtteliselt elas Twitteris ja Instagramis. Ma ignoreerisin seda. Ma valmistasin kolmekäigulise õhtusöögi sõprapäeva puhul, panin küünlad põlema ja postitasin sellest foto tema Facebooki seinale. Naine läks kohe närvi ja käskis foto maha võtta. Minu kannatus sai otsa, kui ta eks tuli naise koolilõpetamisele ja jäi ööseks mu naise ning tema emaga samasse hotellituppa.

6. Ma oleksin pidanud muutuma ettevaatlikuks, kui mees polnud nõus nimetama mind oma tüdruksõbraks oma sõprade ees.

7. Esimene ohumärk? Kui naine küsis: «Mis sa teed täna õhtul? Miks sa mulle veel helistanud pole?» Me olime just kinos käinud ja koos lõunat söönud…

8. Mees ütles mulle: «Kui sa võtad kaalus juurde, siis ma jätan su maha.» Aastaid hiljem me abiellusime ja tuli välja, et ta oli manipuleeriv jätis. Üllatus!

9. Naine pettis oma meest minuga. Võiks ju arvata, et see juhtus vaid ühe korra. Vale!

10. Naine suhtles pidevalt oma eksiga. Twitteris, Facebookis, saatis sõnumeid. Tavaliselt poleks see minu jaoks probleemiks, aga see naine veetis reaalselt terveid päevi mehega suheldes. Ma sain aru, et see on tõeliseks probleemiks siis, kui ta jättis mu maha ja läks oma eksi juurde tagasi.

11. Mees kartis silte nagu «kallim» ja «tüdruksõber». Lõpuks hakkas ta otsima ettekäändeid, miks me ei peaks kokku saama. Meie viimasel nädalal teatasin talle, et ma tulen külla, kuna tunnen temast puudust. Mees tunnistas siis üles, et oli nädal tagasi kohtunud uue naisega, kellesse ta on kõrvuni armunud.

12. Mees ei tundnud seksi vastu huvi. Ma üritasin end veenda, et see on mööduv faas. See polnud nii, ta ei tahtnudki seksida.

13. Naise sõbrad olid täiesti kohutavad. Ma arvasin alati, et naine on oma sõpradest parem, kuni ta mind pettis.

14. Mees rääkis pidevalt oma eksidest ja jättis mulje, et need naised olid täiesti hullumeelsed. Tegelikult oli ta ise paras närvipundar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles