Galerii: Marimo avas mitme disaineri loomingut ühendava esindusbutiigi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodumaine rõivabränd  Marimo avas  03. detsembril Tallinna vanalinnas koos partneritega esinduskaupluse MARIMO Boutique. 

Eesti brändidest on butiigis lisaks MARIMO rõivastele esindatud ka Kadri Kruusi kotid ja aksessuaarid, Ettel Poobuse ja Helge ehted, BonBon Lingerie pesu ning Vivian Vau kingad.

MARIMO peadisainer Mariliis Soobard tutvustas avamisel ainulaadse kontseptsiooniga butiigi olemust ja eesmärke. «MARIMO Boutique, nagu MARIMO rõivabrändki, on loodud kaasaegsele eneseteadlikule naisele - naisele, kes teab mida ta tahab ning kes tahab seda kõike ühest kohast. Butiigis saame pakkuda omalaadset teenust inimestele, kelle aeg on hinnas – võimalust leida kiirelt kauneid omavahel sobivaid täiskomplekte, rõivastest ehete, pesu, kingade ja aksessuaarideni,» märkis Soobard. Soobardi sõnul on tulevikus plaanis koos partneritega hakata välja andma ka ühiseid kollektsioone.

MARIMO Boutique asub Tallinn vanalinnas, aadressil Müürivahe 17, endise moebutiigi Sinine Siidsall ruumides. Butiigi avamise puhul korraldatud avaüritusel tegi külalistest illustratsioone Liisa Kruusmägi  ning muusikalisi vahepalasid pakkus Ainar Toit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles