Kaheksa meiginippi kuulsatelt naistelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Kuulsused ei erine oluliselt tavalistest inimestest, kuid neil õnnestub siiski oma välimust hoida ja näha alati nooruslik välja. Tõenäoliselt on nad avastanud mõne kasuliku nipi, kuidas oma välimust hoida ja hea välja näha.

RedBook jagab paari kuulsa naise meiginippe. Loe ja proovi järgi!

Lihtne, aga seksikas

Zoë Saldana on ilus ka ilma meigita, kuid punase vaiba ürituste tarbeks usaldab naine end siiski meigikunstnike hoolde. Must silmalainer rõhutab kenasti silmi ja punane või tumeroosa huulepulk toob esile naeratuse. Lisa põskedele natuke õrna põsepuna ja oledki uhkeks ürituseks valmis.

«Kassisilma» tegemine: tõmba silmanurka välisnurka veidike ülespoole. Tee lühikeste tõmmete abil peenike joon nii ripsmete lähedale kui vähegi võimalik. Kui oled jõudnud silma välisnurgani, tõmba joont kergelt üles (kulmu suunas).

Leia õige punane: oluline on leida õige huulepulgatoon. Tumedama või oliivikarva jumega naistele sobivad tumepunased toonid, heledama nahatooniga naistele sobivad soojad oranžikad toonid.

Foto:
Foto: Foto: Sipa Press

Jäljenda päikesest pruunistunud välimust

Jennifer Lopez näeb viimasel ajal alati välja kui kaunis päikesejumalanna. Kuldse kumaga nahatoon muudab silmad säravamaks ja hambad valgemaks. Teistele jääb mulje, justkui sa oleksid alles hiljuti puhkusereisilt naasnud.

Soe jume: leia põsepuuder, mis on sinu nahatoonist tooni või paari võrra tumedam ja mis säraks kergelt. Kasuta pehmet pintslit ja tõmba sellega paar korda üle põskede, kulmude, otsmiku, üle nina ja lõua. Puudrit võid kanda ka kaelale.

Silmad ja huuled võiks välja paista: soe pronksikarva lauvärv tõmbab silmadele kahtlemata tähelepanu ja virsikukarva läbipaistev huuleläige teeb musisuu imekauniks.

Foto: Reuters
Foto: Reuters Foto: Reuters / Scanpix

Kulmud võivad muuta sind nooremaks

Cameron Diaze heledad kulmud andsid talle küll ägeda surfitüdruku välimuse, kuid samas muutsid need teda ka vanemaks. Täidlasemad kulmud on nooruslikumad ja ilusti kujundatud kulmupaar raamistab silmi ning tasakaalustab kogu nägu.

Kujunda kulme: kasuta teravat kulmupliiatsit ja anna oma kulmudele soovitud kuju. Pärast kulmupliiatsi kasutamist tõmba kulmud üle pisikese kulmukammiga, mis hajutab veidike pliiatsi jooni.

Silmad olgu heledad: paksud ja täidlased kulmud toovad silmad niigi esile, seega ei tasu oma silmameigiga üle pingutada. Kanna laugudele neutraalset säravat lauvärvi, et välimus oleks helge ja värske. Selleks, et silmi veel suuremaks muuta, värvi nii ülemised kui alumised ripsmed tušiga.

Foto: Sipa Press
Foto: Sipa Press Foto: SIPA / SCANPIX

Dramaatiline, kui loomulik

Anne Hathaway on korduvalt tõestanud, et neutraalne meik võib olla sama silmatorkav ja kaunis kui julge meik. Pehmed toonid muudavad kogu näo pehmemaks ja toovad nii silmad kui huuled paremini esile.

Lopsakamad ripsmed: kooluta õrnalt ripsmeid ja värvi tumeda ripsmetušiga. Kui soovid ripsmetest eriti lopsakat muljet jätta, vajuta ripsmetuši harjast kergelt silmalaule täpselt ripsmete algusesse. See jätab mulje, et su ripsmed on eriti paksud.

Eelista neutraalseid huuletoone: neutraalsed huulepulgatoonid toovad loomuliku huulevärvi paremini esile.

Foto: AP
Foto: AP Foto: AP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles