Sügistalvine grillipidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasuta lihaveist: lõika umbes sentimeetri paksused steigid.
Kasuta lihaveist: lõika umbes sentimeetri paksused steigid. Foto: Heleri Luuga, Enn Tobreluts

Talvisel grillimisel on suvisega võrreldes mitmed eelised – lumine maa ei tolma ja kuna õhk on karge, tuleb ka toidu maitse paremini esile. Päevavalguse nappuse tõttu tasub pihta hakata juba hilisel lõunatunnil.

Igaühest võib saada suurepärane grillkokk, seda enam, et korraliku kvaliteediga grillmasin teeb suure osa tööst ise ära, kinnitavad nii Eesti üks tuntum grillmeister Enn Tobreluts kui ka GrilliGuru salongi pidav Alvar Landson. Oluline on vaid katsetamisjulgus!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles