Seitse julget asja, mida iga naine peaks elus tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et elu oleks lõbusam, tuleb aeg-ajalt riske võtta. Kui oled siiani elanud suhteliselt kindlalt ja lasknud asjadel minna omasoodu ilma vahele sekkumata, siis ehk oleks aeg kontroll enda kätte haarata ja ise oma elu huvitavamaks muuta?

Naisteportaal Allwomenstalk pani kirja seitse julget asja, mida iga naine võiks elus teha.

  • Kutsu keegi välja

Üldiselt arvatakse, et mehed peaksid naisi välja kutsuma, kuid moodne naine ei jää ootama, kuni mees julguse kokku võtab. Naine võib vabalt astuda mehe juurde ja teda välja kutsuda. Sel viisil hoiad aega ja energiat kokku. 

  • Võitle ametikõrgenduse eest

Iga naine on väärt seda, et saaks oma valitud karjääriredelil võimalikult kõrgele ronida. Isegi kui sulle tundub, et sa pole uut kohta ära teeninud, kandideeri ikka. Näita välja initsiatiivi. Kinnita endale, et sa oled piisavalt hea ja saad kõigega hakkama. Kunagi ei tea, mis võib juhtuda.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Tee midagi, mis sind hirmutab

Ära maga maha võimalust proovida langevarjuhüppeid või midagi muud, mis sind hirmutab, kuid samas tekitab põnevust. Pole oluline, mida sa kardad või kas hirmutunne on suur või väike, astu oma hirmudele vähemalt korra elus vastu. See annab rahulolutunde.

  • Katseta erinevate toitudega

Paljud naised on toidu suhtes äärmiselt valivad ja uute ning eksootiliste toitude proovimine võib olla hirmutav. Aga kunagi ei tea, uus maitse võib sind üllatada ja meeldima hakata. Kui sööd pidevalt samu asju, siis tekib kiiresti tüdimus. Lisa oma elule vürtsi uute maitsete abil.

  • Mine üksinda reisile

Kui soovid maailmas ringi vaadata, siis sa ei pea endaga kaasa kutsuma sõpru või pereliikmeid, reisida võib vabalt ka täitsa üksinda. Teistega koos reisides pead arvestama ka nende soovidega, aga üksinda ringi liikudes saad ise valida, mida vaadata, kus süüa või millisesse riiki järgmisena minna. See on ka hea moodus, kuidas tutvuda uute inimestega.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Laula karaoket

Mine sõpradega julgelt karaokebaari ja esita seal mõni laul. Isegi kui oled linna kõige halvem laulja, on see kahtlemata lõbus kogemus ja aitab seljatada nii mõnegi hirmu. Mõni inimene võib sinu üle naerda, aga kas nende arvamus on üldse oluline? Kui sul on lõbus, siis miski muu ei oma tähtsust.

  • Riskeeri

Koli uude linna. Suudle uusaastaööl oma silmarõõmu. Võta riske, mis muudaksid su elu. Pole oluline, milliseid riske võtad, peaasi, et oleksid julge ega laseks häid võimalusi käest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles