Meestele: kuidas aru saada, et naine pole oma voodieluga rahul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Head mehed, kas olete kunagi mõelnud, kas teie naine on voodieluga rahul? Kas te pakute naistele piisavalt rahuldust? Kas teate, mis naistele magamistoas meeldib? Enamik naisi ei taha partnerile haiget teha ja suhteliselt ebamugav on tunnistada kallimale, et ta ei tegutse magamistoas nii, nagu sulle meeldiks.

Aga naised annavad teatud vihjete abil märku, et nad pole oma voodieluga rahul. Oluline on neid vihjeid märgata ja õigesti tõlgendada, kirjutab YourTango.

1. Naine otsib pidevalt ettekäändeid, miks mitte seksida

See vihje on nii ilmselge, et iga mees peaks võtma seda ohumärgina, ometi ei pane paljud mehed seda tähelegi. Mõnikord võib naisel tõesti olla peavalu või ta on tööpäevast väsinud, aga kui ta toob pidevalt ettekäändeid, miks mitte sinuga linade vahel hullata, siis on asi ilmselt milleski muus. Üheks põhjuseks võib olla see, et naine lihtsalt ei naudi seksi sinuga.

2. Naine kiirustab seksi tagant

Isegi kui jõuate magamistuppa, kuid naine tahab eelmängu vahele jätta, tasuks mõelda, miks ta nii käitub. Aeg-ajalt on hea nautida kiiret seksi ehk kähkukat, aga kui iga teie vahekord on kiire, siis ei pruugi naine olla eriti huvitatud sinuga voodirõõmude jagamisest. Hea seks on kui hea toit: seda tuleks nautida aeglaselt ja mõnuga. Kui kiirustad söömisega, siis on selle eesmärgiks vaid sinu kõhu täitmine, mitte nautimine.

3. Naist ei huvita see, kui ta ei saa orgasmi

Olgem ausad, naiste privaatpiirkonnas on mõnikord üsna keeruline orienteeruda, aga kui naine ei üritagi sinuga voodis olles orgasmi saada, siis ilmselt on ta arvamusel, et sa ei suuda talle rahuldust pakkuda. Ta armastab sind piisavalt palju, et sinuga seksida, aga kui ta ei taha enam seksi nii palju nautida kui sina, siis võib-olla on asi selles, et sa teed midagi valesti.

4. Magamistoas on ohjad naise käes

Mõni naine on loomult kontrollivam, aga kui sa kuuled magamistoas ainult lauseid stiilis «Ei, mitte sinna», «Liiguta oma käsi sinnapoole», «Ei, mitte nii, vaid nii», siis võib asi olla sinus. Kui naisele meeldib see, mida sa teed, siis ta ei pea sind pidevalt juhendama.

5. Naine ei taha pärast seksi kaisutada

Kas naine kaob voodist kohe, kui olete asjaga ühele poole saanud? See võib olla märgiks, et seks sinuga ei paku talle rahuldust. Seks võib olla vägagi siduv ja intiimne tegevus, aga kui naine kaob kohe pärast seksi voodist või keerab selja ja jääb magama, siis ilmselt ei tunne ta seda, mida sa talle pakud. 

6. Naine eelistab eneserahuldamist seksile

Kas vajate siinkohal lisaselgitusi? Ilmselt pakub vibraator naisele midagi, mida ta sinult ei saa. Kui sina ei suuda talle rahuldust pakkuda, siis peab ta seda ju ise tegema.

7. Naine kommenteerib pidevalt seda, et tema sõbrannad kogevad imelist seksi

Mis saaks olla veel selgem vihje? «Mart ja Laura seksivad kolm korda nädalas ja Laura saab iga kord orgasmi!» Naised teevad sarnaseid vihjeid näiteks siis, kui sõbranna mees kingib sõbrannale midagi, mida naine endalegi tahaks. Naine tunneb kadedust ja mainib selliseid asju sulle, sest sina ei paku talle hetkel sama.

8. Naine pakub välja, et võiksite magamistoas midagi muuta

Kui inimesed soovivad midagi muuta, pakuvad nad omalt poolt midagi välja. Kui naine pakub magamistoas välja, et võiksite midagi teistmoodi teha, siis ilmselt ei paku praegune asjade korraldus talle piisavalt rahuldust. Mehed, pange tähele, mida naised teilt paluvad!

9. Tundub, et naise mõtted on mujal

Kui olete koos voodis ja sulle tundub, et naise mõtted on mujal, siis võib-olla on asi selles, et naine ei naudi seda olukorda. Naine on küll sinuga voodis, kuid tegelikult on tal meeletult igav ja ta mõtleb kõigele muule peale seksi. Kui tundub, et naine pole mõtetega seksi juures, siis on asi ilmselt selles, et ta ei saa seda, mida tahaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles