Kolm võimalust, kuidas eksist üle saada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Öeldakse, et mis silmist, see südamest. Kahjuks või õnneks ei ole armastus nii lihtne. Kui pärast lahkuminekut ei jäta näriv tunne kuidagi rahule, tuleb leida moodus, kuidas see enda jaoks lahti mõtestada, et tekiks võimalus edasi minna.

Kui lahkuminek jätab õhku palju vastuseta küsimusi, on sellest raske üle saada, kirjutab Fox News. Kas ta vihkab mind? Mida ma oleks võinud teisiti teha? Aga kui ma prooviks temaga ainult rääkida, ehk oleks meil veel võimalus?

Suhte lõppemisel tahaks otsad kokku võtta, kuid iseasi, kas seda tegelikult vaja on. Mõni, kes hea meelega oma käed patust puhtaks peseb, võib väita, et selleks pole mingit põhjust. Aga kuidas peaksid tundma end need, kes ei suuda ilma lahendusele jõudmata südamerahu taastada?

Iga inimese vajadused on erinevad, kuid üldiselt pole kellelegi hea, kui suhte lahtised otsad jäävad hinge närima või lahku minnakse suure tüli ja pahameelega. Nii võib jääda mulje, et päris lõppu suhtel polnudki.

Lõppkokkuvõttes on see vaid sinu enda otsustada, kas vajad seda punkti või ei. Kui jah, siis on selleks mõned võimalused.

  1. Kirjuta kiri, aga ära saada seda ära. Vaid nii on kindel, et oled üdini aus. Kirjutades on sul võimalus iga väiksemgi häiriv detail endast välja saada. See maandab väga hästi suhte lõpust tekkinud viha ja kurbust, mida muidu endaga igapäevaselt kaasas kannad.
  2. Õpi leppima sellega, et suhe ei toiminud ja liigu edasi. Arvesta, et iga suhe ei saagi sujuda. Mõtle oma varasematele suhetele – kuidas need purunesid? Lõpuks said neist ikka üle. Võtmeküsimuseks ongi sellega leppimine. Lihtsalt lepi, et suhe sai läbi ja usu, et lõpuks saab kõik korda.
  3. Otsi selle inimesega kontakti. Enne kui seda võimalust kasutad, ole valmis selleks, et ta ei pruugi tahta sind üldse ära kuulatagi. Sul ei tohiks olla väga kõrgeid ootusi, mistõttu pead seda olukorda võtma iseenda seiskohast lähtuvalt. Näiteks võid talle kirjutada ja seejärel ta kontakti kustutada ja ta isegi blokkida, et ta ei saaks sulle vastata. Võid enda üle õnnelik olla, et olid piisavalt julge, et kõik südamelt ära rääkida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles