Nördinud vanem: lasteaia jõulukingiraha kahekordistus nõudlike emmede survel

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha lugemine
Raha lugemine Foto: Videokaader

Lapsevanem, kelle laps käib ühes Tallinna lasteaias, rääkis meile, et peab vist oma 3-aastase lapse lasteaia jõulupeost loobuma, kuna asju armastavad lapsevanemad sunnivad laste ja õpetajate jõulukingiraha kahekordistama. «Õpetajale tehtav kink maksku vähemalt 50, laste kink 13 eurot. Õpetajaid ja lasteaiatöötajaid on üksjagu, kõiki tuleb meeles pidada,» avaldas ta.
 

Lapsevanema sõnul on 50 õpetajale planeeritava kingi hind, mis sisaldab kehahooldustooteid ja 30 eurost kinkekaarti. «Varasemalt plaanitud kingisumma oli 22 eurot, aga aktiivsed ja asju armastavad emmed otsustasid seda tõsta,» rääkis nördinud lapsevanem.

«Alguses oli lapse kink planeeritud teha 6 euro eest, aga ühe vanema nõudmisel kasvas summa 13 euroni,» vahendas ta. Soov kahekordistunud summat siiski vähendada alguses kokkulepitule tekitas tema sõnul aktiivsetes ja asju armastavates kaaslapsevanemates pahameelt.

Sotsiaalmeedias on kingirahad käivitanud samuti aktiivse diskussiooni - lastele tehakse kinke 5-17 euro eest.

Head Tallinna lugejad, kui palju nõutakse teie lasteaias kingiraha lapsele ja õpetajatele? Vastuseid ootame meie kommentaariumisse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles