Eestlaste loodud moeseeria jõudis mainekasse Design Scene veebiväljaandesse

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal avalikustas New Yorgi ajakirja Design Scene veebiväljaanne eksklusiivse Eestis pildistatud moeseeria, mille taga on neljast andekast eestlannast koosnev loomemeeskond. Tegemist on esmakordse eestlaste loodud moeseeriaga, mis mainekasse Design Scene väljaandesse on jõudnud.

Moeseeria nimega «Mama, I’m a Model» sündis moefotograafi Anrike Pieli, modellina üles astunud disaineri ja blogija Helene Vetiku ning stilisti ja meigikunstniku Liisa-Chrislin Saleh ühisprojektina.

Foto: Anrike Piel

Kümnest efektsest fotokaadrist valminud moeseeria on üles pildistatud Tallinnas, Laagna Gümnaasiumis ning selle lähedal asuvas Korea köögi restoranis Annön. Moeseeria ise visualiseerib iga 90ndatel üles kasvanud naise - ka mitte modellimõõdus naise - unistust minna tagasi lapsepõlve, riietada ennast litritesse ja silmapaistvatesse kostüümidesse ning saada sellest enneolematut jõudu.

Märkimist väärib seegi, et rohkeid vintaažrõivaid esitleva moeseeria sinakas toonis värvide mäng ei ole saavutatud fototöötlusprogrammiga, vaid tänu fotograafi osavalt kohendatud valgusele.

Foto: Anrike Piel

«Mama, I’m a Model»  moeseeria meeskond:

Fotograaf: Anrike Piel

Stilistika: Liisa-Chrislin Saleh

Meik ja soeng: Liisa-Chrislin Saleh

Modell: Helene Vetik

Stilisti assistent: Kristel Jänes

Foto: Anrike Piel

«Mama, I’m a Model»  moeseeriaga saab täismahus tutvuda siin.

Foto: Anrike Piel

Design Scene (designscene.net) on New Yorgis asutatud moe-, stiili- ja disainiajakiri ja veebiväljaanne, mis kajastab värskeid moeuudiseid ning edastab teateid rahvusvahelistel moelavadel toimuvast, avaldab eksklusiivseid moeseeriaid ning pajatab vahele lugusid disainist, arhitektuurist, sisustusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles