Vaata, milliseid mustreid on sel talvel trendikas kanda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana Foto: Giuseppe Aresu/AP

Aasta kõige külmem aeg on peaaegu käes ja tuleb välja otsida oma soojad rõivad. Kui sinu garderoob näeb veidike aegunud ja igav välja, siis vaata järgi, milliste trendikate mustritega rõivaid võiks sel talvel osta ja uhkelt kanda.

Imelised motiivid

Talv, jõulud, aastavahetus, õhtused koosviibimised ja koos sõpradega lumises linnas jalutamine, kirjutab Genius Beauty. Kas talveperiood pole mitte maagiline? Sellest on inspiratsiooni leidnud ka disainerid, kes kaunistavad oma rõivaid muinasjututegelaste, loomade ja loodusega. Need rõivad viivad sind tagasi lapsepõlve!

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Tartaanmuster

Pole mingi üllatus, et ajatu tartaanmuster on ka sel talvel väga trendikas. Peenikesed ja jämedad jooned, sirged ja diagonaalsed triibud seelikutel, kleitidel, mantlitel – talv on tõeline paradiis neile, kes armastavad tartaanmustrit.

Vivienne Westwood
Vivienne Westwood Foto: BUKAJLO FREDERIC/SIPA/BUKAJLO FREDERIC/SIPA

Multifilmitegelased

Talv toob kaasa suured kampsunid ja pusad, miks ei võiks pimedal ajal neid kaunistada värvilised multifilmitegelased? Näiteks Moschino on kujundanud täiskasvanutele mitmeid rõivaesemeid, mida kaunistavad erinevad multifilmitegelased. Proovi järgi!

Moschino
Moschino Foto: PIXELFORMULA/SIPA/PIXELFORMULA/SIPA

Roosid mustal taustal

Mustal taustal hakkavad kaunid mustrid ideaalselt silma. Ilusad lopsakad roosid ja muud lilled sobivad külmal ajal kenasti rõivastele tooni andma. Selleks talveks on mitu kuulsat moeloojat kasutanud mustal taustal värvilisi lilli ja muide, moeteadlikud inimesed ennustavad, et lillemuster on ka järgmisel kevadel ja suvel suur hitt.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana Foto: Giuseppe Aresu/AP

Lillemuster

Lisaks sellele, et talvel võib roose leida mustalt kangalt, võib lilli leida veel paljude teiste toonide taustal. Kuigi talvel on loodus justkui uinunud, võib oma rõivastel lilli uhkelt edasi kanda. Talvel kaunistavad õrnad lilled nii kleite, pintsakuid, seelikuid, pluuse kui mantleid.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana Foto: Giuseppe Aresu/AP

Loomamuster

Eriti leopardimuster, ent see sobib vaid väga enesekindlale naisele. Samuti tasuks jälgida seda, et leopardimuster saab kenasti hakkama täiesti üksi, selle juurde pole vaja sobitada veel teisi mustreid. Leopardimustri juurde sobivad ilusti ühevärvilised pluusid, seelikud või kotid. Eelistada võiks loomulikku leopardimustrit, kirjul toonil olev leopardimuster näeb odav välja.

Balmain
Balmain Foto: BUKAJLO FREDERIC/SIPA/BUKAJLO FREDERIC/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles