Naine küsib: miks mees mulle voodis rahuldust ei paku?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Ma olen olnud mehega koos 10 aastat. Ta on hea, hooliv, armastav – temas on kõik omadused, mida ma mehe juures hindan, kuid ta on voodis kohutavalt isekas. Ta ei rahulda mind ja see tekitab masendust, sest ma ei tea, mida teha. Ta teab seda, kuid ei üritagi midagi muuta. Ma ei taha temast ilma jääda, sest igas muus mõttes teeb ta mind väga õnnelikuks,» kurdab murelik naine portaalis Female First.

Naise murele vastavad portaali suhtenõustajad.

Kui naine tunnistab mehele, et mees ei suuda teda voodis rahuldada, siis see on kahtlemata üks valusamaid asju, mida mees kuuleb. Meeste enesekindlus tuleneb suuresti sellest, kuidas nad suudavad magamistoas hakkama saada, seega ta võib teeselda, et teda ei huvita naise kommentaarid, kuid tegelikult on ta haavunud ja tunneb piinlikkust.

Kas sa oled talle öelnud, mida sa sooviksid magamistoas kogeda? Kui sa lihtsalt ütled talle, et ta ei rahulda sind, kuid sa ei selgita midagi täpsemalt, siis see võib talle veel rohkem haiget teha, sest tal pole aimugi, mida ta peaks tegema teisiti.

Ole täpne – kas mehe oraalseksi oskus vajaks lihvimist? Kas tema tempo on seksi ajal liiga kiire? Kas ta eelistab asendeid, mis valmistavad sulle ebamugavust? Ütle talle, mis konkreetselt sind häirib ja mille tõttu sa ei saa orgasmi. 

Kui sind häirib näiteks see, et mehele meeldib voodis rääkida nilbusi, ürita teda suunata mujale. Mehed reageerivad hästi kiitustele, seega kui ta teeb midagi hästi, ära ole kiitustega kitsi. Kui ta mõistab, et sa naudid üht või teist asja, siis tõenäoliselt teeb ta seda ka tulevikus.

Kas sa oled maininud mehele seda, et kardad teda kaotada või oled näiteks mõelnud tema petmisele? Võib-olla pole mees su muret tõsiselt võtnud ja sa peaksid asjale teistmoodi lähenema. Kui oled temaga aus ja räägid talle, mis mõtted su peas on, võib ta paremini mõista, et midagi peab muutuma.

Kui oled kõike eelpool mainitut proovinud ja mees ikkagi ei reageeri, siis peaksid endalt küsima, mis on sinu jaoks olulisem: seks või elu koos temaga? Võib-olla ongi mehe näol tegemist iseka partneriga, kes ei tahagi sinu vajadusi rahuldada. Kui asi on tõesti nii, peaksid mõtlema, mida see mees sinu jaoks tähendab. Kui jääd temaga kokku, kas oled valmis selleks, et pead ise end kogu aeg rahuldama?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles