Näitlejanna Tiina Tauraite villib pipraviina

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Tauraite oma piprapõllul.
Tiina Tauraite oma piprapõllul. Foto: Erakogu

Juba aastast 2012 oma elu teatri ja põllupidamise vahel jaganud Tiina Tauraite jõupingutused on vilja kandnud ja müügile on jõudnud põnev toode, Tiina autogrammiga pipraviin.

«Mina soovitan seda võtta eelkõige haiguste ennetamiseks ja näiteks Bloody Mary sees,» ütleb Naistelehes Tiina, kelle selgitusel on mahepiiritusest ja tulisest piprast jook muidugi tarvitatav ka paljalt. «Eks see olene eelkõige inimese tšillitaluvusest ja joomisharjumusest. Maitse üle ei vaielda!»

Selle peale, et esimese omanimelise tootena teha just naps, tuli näitlejanna oma kogemuse põhjal. «Suure tšilliarmastajana ei ole ma näinud Eestis toodet, mis oleks tehtud elusatest pipardest, ja mulle siiralt ei maiste tehisainetega tekitatud maitsed. Seepärast ongi viin tehtud elus pipraga – kuu aega tuleb piprakaunu piirituse sees hoida, vaid siis saavutab viin õige maitse,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles