16 lauset, mida mehed peaksid naistele ütlema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallid naised, kas teie teate, milliseid lauseid peaksid mehed teile tihemini ütlema? Võib-olla ei kuule te neid lauseid kohe suhte alguses, kuid 3-6 kuu möödudes võiks mees teatud asju naisele juba öelda.

Järgnevalt on välja toodud 16 lauset, mida mehed peaksid oma naistele ütlema, kirjutab YourTango.

1. «Ma jumaldan sind». See ei vihja seksile ega kirele. See vihjab sellele, kuidas naise nägemine paneb mehe särama ja tekitab hea tunde. 

2. «Sa inspireerid mind». Selle lausega annab mees teada, et talle meeldib see, kuidas naine oma elu elab, millele aega pühendab ja millise teekonna on endale valinud.

3. «Ma austan sind». Austuse avaldamisega ütleb mees, et naine on esimene, kelle poole ta pöördub, kui tal on nõu vaja.

4. «Mulle tohutult meeldib sind suudelda». Suhtes olemise juures on üks parimaid asju see, et saad kallimat nii tihti ja nii pikalt suudelda, kui ise tahad.

5. «Ma ei taha sind muuta». Naise juures võib olla asju, mida mees ei mõista. Võib-olla isegi selliseid asju, mis talle ei meeldi, aga need asjad teevad naisest naise. Mees ei taha naist muuta, sest armus temasse just sellisena, nagu ta on. Mees teab ka seda, et kui ta proovib naist muuta, võib ta temast sootuks ilma jääda. 

6. «Ma ei pane pahaks, kui sul on probleeme». Naisel võib olla probleeme oma ema, isa või õega. Või ei naudi naine oma tööd ja tahaks töökohta vahetada. Mees ei pane seda pahaks, kuigi mõnikord võib see olla veidike kurnav. Aga ta mõistab, et meil kõigil on probleeme.

7. «Sa erutad mind». Teisisõnu: kas me võiks juba riidest lahti võtta? 

8. «Mulle meeldib, et sa saadad mind mõnikord pikalt.» Mees ei pruugi seda alati tunnistada, aga ta austab su otsust. Ta teab, et vahel ajab ta lolli juttu suust välja ja ta tahab teada, millal läheb asi naise jaoks üle piiri. 

9. «Ma mõtlen sinust». Pidevalt. Eriti siis, kui peaksin mõtlema millestki muust. Kui olen tööl, teen ettekannet, vaatan sõpradega filmi. Mu peas oled vaid sina. Ja enesele märkamatult paneb see mind naeratama.

10. «Sa mõjud mulle kütkestavalt». Mees ütleb: sul on kogu minu tähelepanu. Ta ei mõtle kellelegi teisele, ainult sinule. 

11. «Ma andestan sulle». Mehed teavad, et naised võivad mõnikord käituda hullumeelselt. Nad võivad süüdistada mehi milleski, mida mees pole teinud. Aga mees annab sulle selle andeks.

12. «Ma armastan sind». Kui su viimane kallim ei suutnud kolme aasta jooksul kordagi sulle armastust avaldada, siis see ei tähenda, et kõik mehed on sellised. Leidub ka neid, kes ütlevad juba paari kuu möödudes, et armastavad sind. Nad võivad öelda ka seda: «Sa oled imeline. Ma tahaks rohkem sinu moodi olla. Ma tahan kõiki neid lapsi, kes meil tulevikus võivad sündida. Sa oled minu arvates fantastiline inimene.»

13. «Ma räägin sinust pidevalt». Naine peaks teadma, et mees ei hoia teda salajas. Ega ürita kuidagi varjata. Võib-olla rääkis mees sinust oma emale veel enne teie esimest kohtingut. Sa oled tema jaoks lihtsalt nii oluline.

14. «Ma näen sind oma tulevikus». Mees ei pruugi seda sulle kohe öelda, sest ta kardab sind ära hirmutada, aga ta mõtleb sellele. Mehed oskavad planeerida, projekteerida ja mõnikord asjadest ette rutata. Ta lihtsalt ei julge sulle öelda, et tahaks seda kõike teha koos sinuga.

15. «Ma tahan sind lihtsalt hoida». Mees ei taha alati seksida või suudelda, aga ta tahab olla su läheduses. Ta tahab olla su kõrval. Ta tahab koos sinuga pikutada ilma midagi tegemata. 

16. «Tänan sind». Selle eest, et oled olemas. Selle eest, et oled sina. Selle eest, et naeratad. Mees on õnnelik, et sinusugune inimene on maailmas olemas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles