Sandra Ude jõudis Miss Globe 2014 võistlusel esikümnesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Ude võistlusel Miss Globe 2014
Sandra Ude võistlusel Miss Globe 2014 Foto: Tiina Jantson

Laupäeval toimus Albaanias iludusvõistluse Miss Globe 2014, kus Eestit esindas modellisaates osalemisega tuntuse saavutanud Sandra Ude.

Iludusvõistlus Miss Globe kestis kokku ligi kolm nädalat ning selle aja jooksul sõideti koos 44 maailma kaunitariga läbi terve Albaania ja Montenegro, kus esineti paljudes linnades. 

Internetis toimunud publikuhääletuses saavutas Sandra kolmanda koha. Finaalvõistlusel valiti ta esikümne hulka ja teda pärjati tiitliga Miss Dream Girl Of The World. 

Foto: Tiina Jantson

Miss Globe 2014 võitjaks krooniti Kanada kaunitar Jacqueline Wojciechowski, kes oli rahva lemmik ka internetis saadud häälte põhjal.

Eesti iludusvõistluste korraldaja Tiina Jantson valis Sandra osalema sinna mitmete eelnevate võistluste tulemuste põhjal. Sandra osales eelmisel aastal Eesti Iluduskuninganna 2013 võistlusel, kus võitis Miss Modelli tiitli. Hiljem võitis ta saate «Eesti tippmodell» ja oktoobris sai Sandra ka Miss Triobet 2014 tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles