Reet Aus: iga naine on aasta naine

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta naine 2014 tiitli pälvinud moedisainer Reet Aus sõnas Postimehele antud videointervjuus, et on tunnustuse üle väga tänulik, kuid peab oluliseks märgata iga naist.

«Mina ise arvan, et aasta naine iga naine,» sõnas BPW Estonia aasta naise tiitli pälvinud Reet Aus vastuseks küsimusele, keda ta ise aasta naiseks nimetaks. «Nii kui ma ümberringi vaatan, on mu ümber nii palju võimsaid ja lahedaid naisi, keda võiks iga päev esile tõsta ja neid kiita selle eest, et nad olemas on või selle eest, mida nad teevad. Ma teeks liiga, kui hakkaksin kedagi spetsiaalselt välja tooma.»

Oma edu põhjuseks peab moelooja suurt huvi oma eriala vastu, tänu millele ta ei saakski öelda, et tegu on päris tööga.

Lisaks aasta naise tiitlile annavad BPW Estonia noored neljandat aastat välja ka aasta noore naisettevõtja auhinna. Noorte esindaja Angela Ventseli sõnul pole neil kombeks aasta noore naisettevõtja teisi kandidaate avalikustada, kuid võitja Kriss Soonik-Käärmann selgus tänavu ühehäälselt.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles