Mida võiks õhtul teha, et juuksed oleksid hommikul kaunid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised teavad, et vahel harva juhtub nii, et hommikul ärgates on soeng kaunis ja valmis end maailmale näitama. Tavaliselt on ikka kiharad sassis ja segamini, nende kammimiseks, pesemiseks, föönitamiseks ja sirgendamiseks kulub tohutult aega. 

Õnneks leidub nippe, mida järgides ärkad hommikul alati kauni soenguga, kirjutab iluportaal Daily Makeover.

Vaheta voodipesu. Kuulsuste juuksurid teavad, et juuksed lähevad magamise ajal vähem sassi, kui voodipesu on tehtud näiteks satiinist. 

Harja õigesti. Enne magama minekut juuste harjamine on hea viis, kuidas peanahas olevat loomulikku rasu ühtlaselt kiharatele hajutada. Aga ära mine harjamisega liiale - piisab sellest, kui tõmbad harjaga 10-15 korda mööda kiharaid. 

Maga juuksemaskiga. Juuste toitmiseks ja sära taastamiseks võiks proovida öiseks kasutuseks mõeldud juuksemaski. Juuksemaskid tugevdavad juukseid ja aitavad ennetada seda, et juuksed lähevad tulevikus uuesti katki. Kanna juustele mündisuurune kogus maski, keskendu eriti hoolikalt katkistele kohtadele ja hommikul loputa juuksed puhtaks.

Säti juuksed soengusse. Kui sul on pikad juuksed, pane need ööseks kinni, kuid mitte liiga tugevalt. Eksperdid soovitavad kasutada ka näiteks juuksevõrku, mis hoiaks kiharaid paigal ja kaitseks neid, kui sina magad. 

Kaitse oma soengut. Kui sul on kaunis föönisoeng ja sa tahad seda hoida veel vähemalt ühe päeva peas, kanna õhtul juustele kuivšampooni, mis aitab vähendada rasu kogust juustes. Juuksurid soovitavad lasta juustele korralik kogus šampooni vahetult enne magama minemist. Hommikul säti oma soeng harja abil korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles