Suurimad vead, mida heleda jumega naised meikides teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jason Merritt/AFP

Hele jume võib olla väga seksikas ja ilus, aga sellel võivad olla omad piirangud. Kõige suuremat tähelepanu tuleb pöörata meikimisele ja sellele, et kaitsta oma õrna nahka päikese eest.

Kui sa ei tea parimaid meiginippe ja kui su meigikotis pole kvaliteetseid meigivahendeid, siis on oht, et võid meikimisega mõnikord ämbrisse astuda. Järgnevalt on välja toodud suurimad vead, mida heleda jumega naised meikides teevad, kirjutab Daily Makeover.

Ihuvärvi huuled

Punaste juuste ja heleda jumega naisi on võrreldud portselanist jumalannadega, aga ka jumalannad võivad mõnikord eksida. Heleda nahaga naised võiksid vältida heledaid huuletoone (kaasa arvatud nude huulepulgad), kuna heledat huulepulka kasutades ei paista kaunid huuled peaaegu üldse silma. Ka siis, kui silmameik on tugev, peaksid heleda jumega naised vältima heledaid huulepulki.

Dakota ja Elle Fanning
Dakota ja Elle Fanning Foto: BFA/SIPA/BFA/SIPA

Hele meik ja heledad rõivad

Dakota ja Elle Fanning on muidu väga armsad õed ning head näitlejannad, kuid samas on nad ka hea näide sellest, et heleda jume, meigi ja soengu juurde ei tasuks sobitada heledaid rõivaid. See jätab kogu välimusest väga plassi mulje. Kuidas vältida seda, et kogu su välimus poleks niivõrd kummituslik? Kasuta julget huulepulka, mis annab kogu välimusele värskust.

Silmatorkav põsepuna

Põsepuna peaks põskedele andma loomulikku jumekust, mitte koormama välimust. Põsepuna kasutades on oluline see oskuslikult oma põskedele hajutada, kuid heleda jumega naised peavad põsepunasse väga ettevaatlikult suhtuma. Põsepuna peaks olema vaevu aimatav, mitte silmatorkav.

«Paljad» silmad

Kui heleda jumega naine otsustab vahelduseks värvida silma ilma lainerita, võib tulemuseks olla kaks asja: kas värskem, nooruslikum välimus või sootuks väsinud välimus. Võib-olla läks hommikul kiireks ja sa ei hakanud silmameigile aega kulutama, aga lainer võib välimuse oluliselt paremaks muuta.

Oma tegeliku välimuse varjamine

Näitlejannad Cate Blanchett ja Christina Hendricks on uhked oma heleda jume üle ning näevad alati laitmatud välja. Aga näiteks Lindsay Lohan kasutab liigselt isepruunistavat kreemi, kuna soovib oma jumet tumedamaks muuta. See muudab aga välimuse võltsiks ja heleda nahatooniga naised võiksid seda pigem vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles