Kuus märki, et tunned end mehe juuresolekul liiga mugavalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles on oluline, et tunneksime end partneriga koos mugavalt. Aga tasuks olla ettevaatlik, sest kuigi teine inimene armastab sind, ei tohiks sa tema seltskonnas end liiga mugavalt tunda, kuna liigne mugavus võib jätta mulje, et oled muutunud ükskõikseks.

Kui sa pole kindel, kas tunned end kallimaga olles mugavalt või hoopis liiga mugavalt, siis Glamour pani kirja mõned märgid, mis aitavad seda kindlaks teha.

1. Mugav: võid paluda, et mees tooks sulle paki tampoone. Liiga mugav: lähed tualetti ja jätad ukse lahti.

2. Mugav: oled mehega koos duši all, kuigi sa pole jõudnud veel end raseerida. Liiga mugav: sa ei hoolitse enam oma välimuse eest ja sind ei häiri see, kui mees tuleb sinuga koos pesema, kuigi sa pole juba tükk aega end raseerinud!

3. Mugav: kui mees toob sulle lillekimbu, siis õhkad õnnest ja unustad kogemata teda selle eest tänada. Liiga mugav: sa võtad tema väikeseid kingitusi enesest mõistetavatena, mõnikord ei pane sa neid üldse tähele.

4. Mugav: räägid mehele oma tööpäevast, kodutust kassist, keda tänaval nägid ja kelle tahtsid koju tuua. Sa räägid mehele isegi seda, miks sulle meeldib kanda oma augulisi saapaid. Liiga mugav: räägite vaid tühistest asjadest - kes tellib õhtusöögi, kuhu reede õhtul minna - ja siis lähete mõlemad oma nurkadesse omi asju ajama.

5. Mugav: ootad elevusega teie koduseid õhtuid, kui olete üksteise kaisus ja vaatate vanu filme. Liiga mugav: kvaliteetaeg on teie jaoks see, kui veedate ühe tunni samas ruumis, ise samal ajal hoopis teiste asjadega tegeledes.

6. Mugav: sul pole midagi selle vastu, kui mees läheb sõpradega välja. Liiga mugav: sa ei austa tema aega ega hobisid. Kuna sulle tundub, et sa võid mehele kõike öelda, siis võid talle teatada, et ta ei tohi semudega välja minna või et tema harrastused on rumalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles