Vaata, kes on tänavu aasta naise nominendid

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleajakirjanik Astrid Kannel.
Teleajakirjanik Astrid Kannel. Foto: Peeter Langovits

BPW Estonia (Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon) kuulutab reedel, 7. novembril Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones välja aasta naise 2014 ja aasta noore naisettevõtja 2014.

BPW Estonia juhatus kutsus kõiki organisatsioone, ettevõtteid ja üksikisikuid üles esitama aasta naise ja aasta noore naisettevõtja kandidaate - Eesti Vabariigi kodanikke, ühiskonnaelu aktiivseid mõjutajaid, väljapaistvaid ja oma ametis pädevaid naisi äris, teaduses, kultuuris või mõnel muul elualal.

Tehtud ettepanekute põhjal valis BPW Estonia juhatus välja 3 tähelepanuväärset naist aasta naise 2014 nominentideks: teleajakirjanik Astrid Kannel; energiaõiguse ekspert, advokaadibüroo GLIMSTEDT partner Moonika Kukke ja keskkonnasäästlik disainer Reet Aus.

Aasta naine 2014 tehakse teatavaks reedel, 7. novembril Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones Pikk tn 17 kell 18 algaval EENA 22. sünnipäevatseremoonial.

Samas tunnustatakse BPW Estonia Noorte poolt valitud aasta noort naisettevõtjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles