Lugeja kirjutab: eestlannad võiksid kanda rohkem värve

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Välismaa tänavamoele keskenduva lugejamängu raames kirjutas meile Marii, kes on arvamusel, et Eesti naiste stiil muutub järjest julgemaks.

Kui mõned head aastad tagasi Helsingis, Pariisis või Brüsselis jalutasin, siis tundusid sealsed kohalikud kuidagi eriti stiilsed ja trenditeadlikud. Nüüdseks võin öelda, et ka kodumaal ringi vaadates on tänavapilt riietuse osas paljuski muutunud ja naised julgevad enesekindlamalt kanda silmatorkavaid ning «kiiksuga» riideid või aksessuaare.

Üha enam märkan end foori taga seistes huviga silmitsemas naabri laiaäärset kübarat või kontsaga kummikuid. Mõnikord tekib isegi tahtmine järgi uurida, kust taoline vägev leid on soetatud. Siinkohal tuleb mängu siiski eestlaslik vaoshoitus.

Küll aga võiksid eestlannad rohkem värve kanda, eriti just sügisel ja talvel. Must ja hall on küll alati moes, kuid ka soojad riided võivad olla värvilised. Ma ei pea silmas klouniks riietumist, et võtta kõik vikerkaarevärvid korraga kasutusele. Küll aga jäävad sidrunikollane mantel, leheroheline müts või fuksiaroosad kummikud tänavapildis silma ja kaunistavad igat kandjat. Lisaväärtusena tõstab värviteraapia ka kandja tuju sombuses sügiskaamoses. Olen kindel, et sel juhul vaatavad ka Helsingi, Pariisi ja Brüsseli daamid vanalinnas jalutades, et vau, küll need eestlannad on säravad!

Pane ka enda mõtted tänavamoest kirja ja saada need aadressil naine@postimees.ee. Auhinna paneb välja Lennusadam, loe lähemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles