Milline on tavaline nädalavahetus USA väikelinna bordellis?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Ronda Churchill/AP

Kas olete kunagi huvi tundnud selle vastu, mis toimub bordellis? See tundub olevat intrigeeriv ja ebaharilik, miski, mida paljud meist ei saa kunagi kogeda.

Võib-olla oled näinud seriaale, kus tegevus toimub bordellis või lugenud artikleid, kus naised või kliendid pajatavad, mis lõbumajades toimub. Aga alati ei vasta need lood tõele. USAs Nevada osariigis on bordelli pidamine legaalne tegevus. Ühes bordellis töötav naine, keda võiks nimetada näiteks Lauraks, oli nõus pidama päevikut, et anda inimestele aimu, mis toimub bordelli suletud uste taga, kirjutab Women's Health Magazine.

Laura on Nevada osariigis elanud ja töötanud viis aastat. Oma keha raha eest müümine polnud naise esimene karjäärivalik – tema unistuseks oli töötada spordimeditsiini valdkonnas ja ta on õppinud kunstiteraapiat. Ent erinevad läbielamised karjäärivaldkonnas panid Laurat mõtlema, miks mitte proovida legaalset prostitutsiooni. «See tundus olevat nii lihtne: teenida raha millegi eest, mis minu jaoks on niivõrd kerge tegevus,» jutustas naine. 

Laura on töötanud mitmes bordellis, enda sõnul on ta teadlikult vältinud tänaval töötamist. «Eelistasin legaalset prostitsiooni turvatunde pärast,» ütles ta. Praegu töötab ta ühes väikeses bordellis Nevada põhjaosas, paarisaja kilomeetri kaugusel säravast Las Vegasest.

Kui naisel paluti pidada päevikut, kus ta kirjeldab oma tavalisi tööpäevi, oli ta pikalt mõtlemata nõus, kuid hoiatas ette, et tulemus ei pruugi olla selline, nagu paljud loodavad. 

Järgnevalt saab lugeda, milline näeb välja tavaline nädalalõpp ühes Nevada väikelinnas asuvas bordellis.

Foto: AP
Foto: AP Foto: EVERT ELZINGA/AP

Reede

9.30 - iganädalane arstlik kontroll. Seda ei tohi vahele jätta, muidu ei lubata töötada. Vähemalt saan kanda normaalseid riideid ja mugavat rinnahoidjat, mitte neid rõivaid, mis mu ihu maksimaalselt paljastavad. Eelmine päev venis pikaks ja väsitavaks; kandsin kuni kella neljani hommikul «töörõivaid». Säravad roosad kontsakingad mõjuvad pahkluudele kohutavalt.

9.40 - kohvipaus tüdrukutega. Õnneks ma ei ole täna hommikuses vahetuses. Üks kolleeg räägib kliendist, kes polnud võimeline lõpuni minema. Meie töös näeb igasuguseid mehi – on selliseid, kes ei suuda lõpuni minna ja ka selliseid, kes «plahvatavad» kohe, kui neid puudutad (minu kõige esimene klient). 

Baarmen andis mulle arstiraha ja natuke lisaks. Meil ei lubata üldiselt sularaha käes hoida. Nüüd ma mõistan, miks üks naine rullis sularaha kondoomi sisse ja kandis seda enda sees - sel viisil ei saa tubade kontrolli ajal vahele jääda.

13.20 - politsei kontrollib arstipabereid. On aeg end tööks valmis seada.

14.25 - helistas üks mu püsikundedest. Ta sõidab iga paari kuu tagant Oregonist siia. 

16.00 - tööaeg! Oleme juba kaks korda pidanud rivis seisma. Uksekell helises uuesti.

18.40 - terve hunnik troppe tuli ja läks. Vähemalt korra ma tahaks, et me saaksime panna nemad ritta seisma ja neile siis näpuga näidata ning itsitada. Täpselt nii, nagu nemad tavaliselt teevad. Õnneks on enamik mehi toredad, nad lihtsalt tahavad, et keegi neid kuulaks ja tekitaks korrakski tunde, et nemad on maailmas kõige olulisemad inimesed.

Laupäev

00.30 - jalad valutavad. Olen juba korra kingi vahetanud. Kolm klienti on olnud, kaks korda olen riideid vahetanud, hambaid pesnud neli korda. Vahepeal sõin ühe võileiva. Nii tore, et meil on baarmen, kes oskab ka süüa teha. Seks muudab näljaseks.

Jälle uksekell. Kingad uuesti jalga. Ai!

3.20 - sain veel ühe kliendi. Püsiklient, kellele meeldib mind kinni siduda. Esimesel paaril korral küsisin temalt rohkem raha, et üks kolleeg oleks meiega koos toas ja kontrolliks, et kõik oleks turvaline. Tuli välja, et mees on tegelikult normaalne, seega nüüd oleme olnud vaid kahekesi.

Uneaeg on peaaegu käes. Ma olen nii väsinud. Jätan riided põrandale vedelema ja lähen magama.

Foto: Reuters
Foto: Reuters Foto: JOHN KOLESIDIS/REUTERS

15.00 - aeg end valmis seada. Pool New Englandi tuletõrjest veedab nädalavahetust meie kõrvallinnas. Üks neist helistas meile ja uuris hindu. 

19.30 - on olnud seitse või kaheksa rivistust. Peaaegu täisealised kutid tulevad õhtul varakult enne baaridesse minekut meie juurest läbi. Tavaliselt on neis seltskondades nii noori kutte kui ka natuke vanemaid, kes väidavad alati, et nemad «ei pea seksi eest maksma». Tuletame neile meelde, et nad on alati seksi eest maksnud, ühel või teisel viisil.

19.40 - tuletõrjujad on kohal!

23.15 - tuletõrjujaid oli 27 tükki. Nad olid väga sõbralikud, viisakad ja toredad. Enamasti ongi tuletõrjujad sellised. Nad eelistasid rohkem vaadata, kui ühegi tüdrukuga üksinda aega veeta, aga nad tegid heldelt jooke välja ja jätsid jootraha. Nad on ka targad, mis on vahelduseks väga värskendav. 

Pärast tuletõrjujate lahkumist on suurem osa viskist ja õllest otsas. Vaid kaks vallalist neist veetsid tüdrukutega aega. Mõni sosistas, et tuleb paari päeva pärast üksi tagasi.

Pühapäev

12.00 - pühapäev, nädala kõige uimasem päev. Enamik kohalikke mehi ravib kodus pohmelli. 

17.00 - kaks õhtut pidutsemist ja lärmi on mind ära väsitanud. Saatsin e-maili oma «kutile». Oleme koos olnud peaaegu kümme aastat, tõenäoliselt seetõttu, et me mõistame, et oleme mõlemad eraldiseisvad isikud, kumbki meist ei mahu traditsioonilistesse vormidesse. Kirjutan talle mööduva nädala kõige värvikamatest seikadest. 

22.40 - uksekella on kaheksa korda lastud, oleme kolm korda rivistunud alates kella viiest. Saan sõnumi ühelt mehelt, kellega olen viimased kuus kuud suhelnud. Teda erutavad kiilakad naised, minu juuksed on üsna lühikesed. Ta tahab, et ma lõikaksin need veel lühemaks. Olen talle siiani eitavalt vastanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles