Kliendid kritiseerivad tuntud kauplusteketi piitspeenikesi mannekeene

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krasnova Alexandra/ITAR-TASS

Briti kauplustekett Topshop on pälvinud klientide kriitikat, kuna poodides seisavad «šokeerivalt» peenikesed mannekeenid.

Becky Hopper tegi foto, millel tema sõbranna seisab Topshopi mannekeeni kõrval. Fotol tuleb eriti hästi esile, kui peenike on rõivaid eksponeeriv mannekeen võrreldes normaalse naise kehaga, kirjutab Independent.co.uk.

Hopper ütles, et piitspeenike mannekeen jäi kõigepealt silma tema sõbrannale. «Ma olin šokeeritud. Ma pole kunagi nii peenikest mannekeeni poes näinud,» sõnas Hopper ja lisas, et kauplustekett pole talle veel omapoolset selgitust saatnud.

«Ma arvan, et inimesed on mingi vastuse ära teeninud. Pood peaks oma mannekeenid üle vaatama, sest need ei kujuta normaalset naisekeha,» ütles noor naine.

Hopperi sõnul ei pruugi see kahekümneseid naisi häirida, sest selles vanuses on naised oma keha suhtes enesekindlamad, kuid teismelised tütarlapsed võivad taolisi asju väga valesti tõlgendada.

Kuigi Becky Hopper lisas antud foto internetti selleks, et eelkõige oma sõprade-tuttavate tähelepanu tõmmata, oli ta tõeliselt üllatunud, et tema postitust jagati Twitteri vahendusel üle 5000 korra. Üldiselt on Hopper saanud fotole positiivset tagasisidet, kuid mõned inimesed on tema sõbrannat nimetanud ülekaaluliseks.

Topshop pole antud asjas ühtegi kommentaari veel jaganud.

Vaata palju kõmu tekitanud fotot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles