Kuidas varjata värvitud juuste väljakasvu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik naised on seda kogenud: ühel päeval on juuksevärv kaunis, kuid järgmisel päeval avastad, et su juuksejuured on ülejäänud kiharatest erinevat värvi.

Marie Claire uuris juuksur Victoria Hunterilt, kuidas võiks varjata väljakasvanud juuksejuuri. «Laineliste või lokkis juustega naised saavad väljakasvanud juuri kauem varjata – võimalik, et 3-4 kuud –, sest nende juustel on rohkem lopsakust, kuid sirgete juustega naised peavad ise natuke rohkem vaeva nägema,» sõnas Hunter.

«Kui juuksejuured hakkavad välja kasvama, eelista juuksehooldusvahendeid, mis tõstavad juuksekarvu juurtest veidike kõrgemale.»

Kui sul on blondid juuksed ja tumedad juuksejuured: Hunteri sõnul saab tumedad juuksejuuri heledamaks vaid heleda juuksevärviga, aga leidub ka spetsiaalseid juuksepuudreid, mille abil saab juuri veidike heledamaks muuta.

Kui sul on väga tumedad juuksed ja hallid või blondid juured: Hunter soovitab hallide või heledate juuksejuurte varjamiseks kasutada juuksetušši – see on justkui ripsmetušš, kust tuleb tumedat värvi, mis katab juuksejuured.

Kui sul on plaatinablondid, blondid, brünetid või punased juuksed ja juuksejuured kasvavad välja: teatud firmad toodavad juuksepalsameid, mis on kergelt värvi andvad. Teine võimalus – kui juuksuri külastuseni on veel aega – võib kasutada ajutist juuksevärvi, mis annab juurtele ülejäänud juustega enam-vähem sama tooni.

Hunter soovitas juuksejuuri varjata ka eri soengute abil. Tema sõnul tasuks proovida näiteks prantsuse punutisi või muid punutud soenguid, mida oled ammu tahtnud katsetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles