Trendikompass: sügistuuled kontoris

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sügis tähendab suurema osa inimeste jaoks seda, et algab kõige kiirem tööaeg ning kuni jõuludeni tuleb tublilt pingutada. Lisaks kellale peab Eestis elav inimene «talveajale keerama» ka oma garderoobi, kirjutab Ooolala moeblogi. Milliste esemetega oma töisele garderoobile särtsu juurde lisada?

Must-valgete mustrite vaimustus pole kuskile kadunud. Või õigemini, kõik klassikalised mustrid nagu hanejalamuster, ruudud, triibud jms, on endiselt väga asjakohased ning laialt kombineeritavad. Uhkeldavad ja dekadentlikud mustrid hakkavad areenilt tasapisi hajuma.

Sarnaselt teksasärgiga on «tagasi» ka ruuduline flanellsärk. Flanell on sügistalviseks hooajaks väga mõnus, soe ning nahasõbralik materjal. Kuigi flanellsärk on suurepärane casual-rõivaese, annab seda edukalt kombineerida ka töisemate riietusesemetega.

Foto:
Foto: Foto: Kristina Pentsa

Teksatagid- ja särgid oli pikalt põlu alla vajunud, kuid nüüd taasleidnud oma koha nii naiste kui meeste garderoobis. Õnneks on tänane trend märksa maitsekam ja tagasihoidlikum kui milleeniumiperiood, kus kuulsused isegi punasele vaibale denimkleitidega ronisid, kuid samas mitte igav. Näiteks teksasärki annab julgelt sobitada ka kontoririietusega.

Tööriietuse puhul on oluline rõhku panna igapäevaselt kasutatavate asjade kvaliteedile ning väljanägemisele. Kui ülejäänud riided saavad mõne aja järel puhkust, siis saapaid, kotte ja mantleid sul tõenäoliselt ülemäära palju vahetada võimalik pole. Seega tasub nende valimiseks võtta rohkem aega ning panna kõrvale pisut rohkem raha. See investeering tasub end ära!

Foto:
Foto: Foto: Kristina Pentsa

Kui sinu töökoht eeldab riietumisstiililt rohkem konservatiivsust, tasub ikka kiigata vana ja hea pükskostüümi poole. Üldiselt on moes kas kitsad ja pisut «kukekad» sigarett-püksid või laialõikelised püksid. Jakid on pigem avarad ja värvilt tumedad.

Kui siidpüksid on moepildis juba mitu hooaega olnud siis uue (ja sooja) materjalina tikub esile samet nii pidulikus kui kontorirõivastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles