Suur galerii: vaata, mis toimus Reebok Fitness Festivalil

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Arigato spordiklubis suur Reebok Fitness Festival, kus sai osa võtta 22st treeningust. 

Festivaliprogrammis oli kokku 22 treeningut ning palju meelelahutust, muusikat, tantsu ja etteasteid. Lisaks juba teada-tuntud treeningutele sai festivalil kogeda ka uudseid stiile. Näiteks oli kavas Egle Eller-Nabi bikiinifitnessi seminar, soojas 37-kraadises saalis toimuv HOTYOGA, USA erivägedest pärit vastupidavustreening CrossFit, Eestis väljatöötatud treeningstiilid DANCEFUNC ja üldkehaline treening ÜKT ning palju teisi stiile. Treeninguid juhtisid rahvusvahelised ja Eesti tipptreenerid, peakülaline oli Reeboki rahvusvaheline treener Jessica Exposito Hispaaniast.

Mõnusat vaheldust lisasid päevale moe- ja muusikateemalised meelelahutuslikud vahepalad. Üles astusid Tanja Mihhailova ja Lauri Pihlap, Eestis kandakinnitava  tänavaspordi Street Workout esindusmeeskonna show, näidati sügis-talvise hooaja tantsu- ja treeningkollektsiooni. Päeva lõpetas Aeroobikakuninganna valimine. Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles