Kümme heledat juuksetooni, mida võiks sügisel proovida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisel tundub kõik muutuvat tumedamaks – huulepulgatoonid, rõivad, küüned ja juuksedki muutuvad kraadi võrra tumedamaks. Aga kui sa ei taha oma blonde kiharaid päris tumedate vastu vahetada või kui oled siiani olnud tumedate juustega, kuid sooviksid vaheldust, siis vaata üle, milliseid heledaid juuksetoone võiks sügisel proovida.

Järgnevalt on välja toodud kümne kuulsa naise kaunid blondid kiharad, millest tasuks kahtlemata eeskuju võtta, kirjutab Daily Makeover.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosiel on kaunid tumeblondid juuksed, ideaalne soe juuksetoon, mis sobib brünettidele, kes värvivad oma juukseid esimest korda heledamaks. Kui otsid juuksetooni, mis muudaks su jumet heledamaks ja tõstaks seda samas esile, on see variant just sinule.

Taylor Swift

Taylori loomulikult blond värvitoon sobib eriti hästi neile, kel on hele jume. Juukseotsi võiks veidike heledama tooniga rõhutada, aga samas ei tohi vahe olla liiga silmatorkav.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston on alati eelistanud klassikalist California blondi. Praegu on tema juuksed küll veidike tumedamad kui muidu, kuid üldiselt on Aniston jäänud oma stiilile truuks. Heledamad salgud aitavad soengu üldmuljet muuta veidike heledamaks ja soojemaks.

Beyonce

Ameerika juuksurisalongides ei üllatu enam keegi, kui klient palub «Beyonce stiilis blonde» juukseid. Beyonce on oma ihaldusväärse soengu saavutanud tänu sellele, et karamellikarva salgud on sobitatud kenasti tumedate juustega. Beyonce eeskujul on kenasti näha, et taoline soeng sobib tumedama jumega naistele ja rõhutab eriti hästi pruune silmi.

Reese Witherspoon

Endiselt on moes soeng, kus juuksejuured on kordades tumedamad kui juuksed üldiselt. Reese Witherspoon on hea näide sellest, et juuksejuuri ei pea pidevalt üle värvima või varjama.

Julianne Hough

Julianne’i kurnatud juukseotsad reedavad, et naine on blondeerimisega oma loomulikult tumedaid juukseid kahjustanud. Ent enamik plaattina blonde juukseid armastavatest naistest kinnitavad, et tulemus on seda väärt. Julianne’i hõbedakarva juuksetoon näeb väga lahe välja ja eriti head kontrasti lisab see, kui tumedad juuksejuured on veidike välja kasvanud.

Diane Kruger

Soe, päikeseküllane blond ei vea sind kunagi alt, vaata näiteks Diane Krugerit. Palu juuksuril teha omale rohkelt heledaid salke, mis lisavad soengule dimensiooni.

Blake Lively

Neutraalne beež juuksetoon ühendab endas klassikalise ja laheda – see ei lähe kunagi moest, kuid neutraalne toon annab soengule veidike stiilsust.

Michelle Williams

Michelle Williams on aastaid olnud truu oma heleblondile juuksetoonile ja ilmselt peitub põhjus selles, et naine teab, kui kaunis on see juuksevärv. Plaattinablondi ei suuda kõik inimesed välja kanda ja võiks ju arvata, et tumedate silmadega ei sobi niivõrd hele juuksetoon, kuid Michelle Williams tõestab vastupidist.

Dianna Agron

Marilyn Monroele omane blond juuksetoon toob kenasti esile Dianna pähklikarva silmad. Dianna juuste tekstuur reedab, et juuksed on veidike kahjustatud, aga ära lase sellel end hirmutada – ole valmis selleks, et pärast blondeerimist võib olla tarvis juukseid veidike lühemaks lõigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles