Instagramis lööb laineid stiilne 4-aastane poisipõnn

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: instagram.com

Kaks asja, mida inimestele meeldib internetis kõige rohkem vaadata on kõiksugu pildid ja videod, kus on kujutatud kasse ning lapsi, kes kannavad armsaid rõivaid. Kuigi on huvitav jälgida, mida kannavad kuulsuste lapsed North West, Blue Ivy ja prints George, pakuvad paljudele huvi ka vähem tuntud, ent stiilsed lapsed, kes koguvad populaarsust näiteks Instagramis.

Üks neist on 4-aastane Ryker Wixom ehk Mini Style Hacker, kellel on hetkel Instagramis üle 200 000 jälgija ja see arv kasvab iga päev, kirjutab The Gloss.

Rykeri ema Colette teeb pojast pilte, kus poisipõnn jäljendab trendikaid meesmodelle või –näitlejaid. Huvitav on asja juures see, et Rykeri riided pole sugugi kallite rõivadisainerite omad, vaid tema ema on pigem üritanud leida meestemoele võimalikult sarnaseid, kuid soodsaid riideid, millesse oma poega riietada.

Kuigi Ryker näeb välja nagu professionaalne minimodell, kirjeldab ema teda kui «tavalist last, kes teeb tavalisi asju». Poisil tuleb poseerimine niivõrd hästi välja tänu sellele, et ema muudab tema jaoks pildistamise alati väga fantaasiaküllaseks. Näiteks teeskleb Ryker mõnikord, et lükkab ümber nähtamatut seina või üritab peita midagi salajast oma taskutesse.

Paljudele lapsevanematele meeldib Rykeri fotosid jälgida, sest need mõjuvad motiveerivalt: vanemate jaoks on lohutav mõte, et lasterõivastele ei pea tingimata kulutama suuri summasid, et laps näeks hea välja.

Vaata Rykeri Instagrami kontot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles