Galerii: KutshiMutshi vintage versus kodumaine disain

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. oktoobril toimus Tartus mineraalkosmeetika tootja Ontic Mineralsi ja disainikaupluse KutshiMutshi ühiselt korraldatud iluõhtu, kus külastajad said ammutada jumestusnippe, õppida juuksuri juhendamisel seadma lihtsaid ja võluvaid soenguid ning nautida vintage-hõngulist moe-show’d. 

Õhtu lõpetuseks kujunes kirsiks tordil KutshiMutshi moe-show, kus vintage rõivaid miksiti julgelt kohaliku disaini ja käsitööga. KutshiMutshi sügistalvises valikus olid oma koha leidnud julged mikrominid, kombineerituna maskuliinsete pintsakutega ning tütarlapselikud kleidid, mida täiustasid sügisöös sumedalt helklevad Eesti disainerite kõrvarõngad. Säravad litrid ja luksuslik samet vaheldusid soojade kudumite ning taaskasutusena mantlitesse pikitud rahvusmustritega, moodustades aga terviku, mida võiks kanda naine, kes ühteaegu armastab nii mugavust kui naiselikkust, vabadust kui ka sensuaalsust. Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles