Kuidas kindlaks teha, kas teie suhe on tugev?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeldiva inimesega suhtes olemine võib olla lõbus ja samas ka närvesööv. Kuidas aru saada, kas oled tugevas suhtes või on tegemist vaid millegi ajutisega?

Kohtingu- ja suhteekspert Patti Feinstein räägib sellest, millised märgid peaksid paaridele näitama, et nad on tugevas suhtes, kirjutab Shape.com.

1. Sa ei mõtle pidevalt sellele, millal mees sulle helistab

Selle asemel, et terve päeva telefoni juures mehe kõnet oodata, suudad sa rahulikult istuda ja lõõgastuda, sest oled kindel, et kuuled temast siis, kui õige aeg on käes. Ka siis, kui te pole midagi konkreetset kokku leppinud, võib mees saata sulle sõnumi, et küsida, kuidas sul läheb. Lihtsalt sellepärast, et teda huvitab, mida sa teed.

2. Sa tunned end tema seltskonnas täiesti vabalt

Võid kindel olla, et võitsid suhteloteriiga peavõidu, kui tunned end partneri juuresolekul täiesti mugavalt. Suudad olla rahulikult ilma meigita, pesemata hammastega või kuupuhastusest tingitud kõhuvalu käes vaeveldes. Teda ei häiri ükski neist asjadest. Ja kui teil pole parajasti millestki rääkida, siis ei tunne kumbki teist piinlikkust, sest ka vaikuses on temaga mugav olla.

3. Olete kohtunud teineteise peredega

Iga suhte oluline verstapost on see, kui tutvustad kallimale oma perekonda ja kohtud ka tema omaga. Feinstein ütles, et seda kohtumist ei tasuks võtta kui testi, et kas sa meeldid mehe perele või mitte. «Jälgi nende peredünaamikat. Kuidas ta vanemad suhtlevad? Kuidas nad üksteist kohtlevad?» ütles Feinstein. Sa peaksid jälgima, et sinu põhimõtted ei läheks tema pere omadega vastuollu.

4. Olete tülitsenud ja sellest üle saanud

Suhte alguses on kõik tore ja lilleline, kuid tõeline katsumus on alles see, kui teil on esimene tüli. Tähtis on just see, kuidas te tülist üle saate. «Tõenäoliselt tülitsete tulevikus veel, seega peaksid jälgima, milline on tüli käigus teievaheline suhtlus ja kuidas kumbki teist üritab probleemi lahendada,» sõnas Feinstein. Pole vahet, kas vaidlesite mõne suure või väikese asja üle, tähtis on see, et suudate sellest üle saada.

5. Te ei esita üksteisele enam suhtealguses esinenud küsimusi

Feinsteini sõnul on kõige olulisem märk, et olete tugevas suhtes, see, kui te ei esita teineteisele enam küsimust «kas meie vahel on kõik selge?» või «kas me oleme koos?». Need küsimused kaovad su peast loomulikult, sest sa tunned oma südames, et oled leidnud õige partneri ning muretsemise ja ärevuse asemel tunned hoopis rahu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles