Kümme naisetüüpi, kellega mees käib väljas enne õige kallima leidmist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Mehed ilmselt teavad juba, et enne selle ühe ja õige partneri leidmist tuleb kohtingutel käia paljude naistega. Õnneks pole meestel selle vastu midagi, sest neile meeldib naiste seltskond ja erinevate inimestega väljas käies on lihtne selgeks teha, milliseid omadusi sa partneris otsid.

Lifehack pani kirja kümme naisetüüpi, kellega mehed käivad väljas enne õige kallima leidmist.

1. Issi lemmiktütar

See naine võib olla juba 25. aastane, aga see ei tähenda, et talle ei meeldiks oma issiga aega veeta. Isa toetab naist rahaliselt ja on esimene inimene, kellele naine helistab, kui autoga peaks midagi juhtuma, kui ülemus tema peale karjub või kui naisel on teatripilet üle. Kui jätad selle naise maha, ei pruugi ta seda tähelegi panna, sest läheb isaga suusareisile.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Lõbus peotüdruk

See naine teab alati, kus toimuvad parimad peod. Tal on igal pool sõpru-tuttavaid ning neil kõigil on rääkida lõbusaid lugusid, mida naine on purjuspeaga korda saatnud. Ühel peol võib juhtuda, et satud peale, kui naine võõra mehega ameleb. Üritad teie suhet lõpetada, kuid naine ei pööra sulle tähelepanu, sest tema tähelepanu on juba mujal.

3. Viieline õpilane

See naine on ülitark ja temaga oleks äärmiselt põnev rääkida... kui tal oleks vaid aega lobisemiseks. Ta oli koolis viieline õpilane ja nüüd tegeleb ta kõikvõimalike asjadega, mis hõivavad kogu tema aja. Ta võtab tööl pidevalt lisaülesandeid ja keskendub oma tööle rohkem kui sinule. Kui jätad ta maha, kirjutab ta sellest vaimustava essee, mis võidab mõnel esseekonkursil kindlasti hea auhinna.

4. Preili Armukade

«Mida sa tegelikult mõtlesid, kui kiitsid oma kolleegi pluusi? Mis selles pluusis nii erilist oli? Kas sa oled temasse armunud? Eelmine nädal kiitsid sa mu õe autot. Kas ta meeldib sulle? Tahtsid tema ja ta autoga päikeseloojangu suunas sõita? Vasta ausalt!» Jätad ta maha ja valetad, et sul on surmav haigus, sest kardad lahkumineku tagajärgi.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

5. Suure suuga kõmutüdruk

See naine räägib sulle pidevalt oma sõbrannadest, sõbrannade sõbrannadest, sõbrannade peigmeestest ja nende sugulastest. Kõik tema lood on sellest, kuidas teistel läheb halvasti ja kuidas ta neile pidevalt teeseldes kaasa tunneb. Jätad ta maha ja oled hakanud uuesti unistama preili Armukadedast, sest tema pühendas sulle vähemalt tähelepanu.

6. Su ema lootusrikas minia

See naine saab su emaga ideaalselt läbi. Ema teeb pidevalt vihjeid selle kohta, et sul oleks aeg mõelda pere loomisele ja su tüdruksõber kiidab pidevalt, kui hea kuulaja on su ema. Aga olgem ausad, su emal on selle naisega rohkem omavahelist keemiat kui sinul. Hakkad naist vältima ja loodad, et su ema jätab ta sinu asemel maha.

7. Pidevalt muretsev naine

See naine on närviline ja muretseb kõige pärast. Kui lähed lumelauaga sõitma, kardab naine, et murrad oma jalaluu. Kui sööd liiga kiiresti, muretseb ta, et sa võid lämbuda. Kui naine muutub lennujaamas murelikuks vahetult enne seda, kui peaksite koos reisile sõitma, libistad talle pihku hea terapeudi nime ja lahkud.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

8. Draamakuninganna

See naine tekitab sinus elevust ja temaga pole kunagi igav. Peagi taipad, et on äärmiselt tüütu sõita iga päev tema emotsionaalsel vaaterattal. Peale paari lahkuminekut ja uuesti ära leppimist taipad, et igatsed pidevalt muretsevat naist. Vähemalt ei pidanud selle naisega pidevalt nuputama, millises tujus ta võib olla. Kui jätad draamakuninganna maha, korraldab ta suure stseeni. Aga juba järgmisel nädalal on tal uus silmarõõm.

9. Trendikas naine

Sa pole kindel, kas ta kannab särki või kleiti või mis tema meigiga toimub, aga sa tead, et mis iganes ta ka selga ei pane, on see kahtlemata väga moekas. See naine teab täpselt, mis on hetkel moes, ta teab seda juba kuid enne teisi inimesi. Sulle meeldib mõte, et oled koos väga stiilse naisega, kuni hetkeni, mil naine hakkab sinu rõivaid minema viskama. Sulle meeldib su T-särkide kollektsioon ja sa pole valmis veel sellest loobuma.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

10. Iluduskuninganna

See naine on nii seksikas ja ilus, et sa ei suuda uskuda, et just sina ta endale võitsid. Sõbrad kadestavad sind ja vaatavad alati su naisele järgi. See tekitab sinus hea tunde, kuni taipad, et teil pole millestki omavahel rääkida. Sa üritad seda suhet toimima panna, kuid teil lihtsalt pole ühiseid huvisid. Samal ajal, kui sina üritad teie suhet lõpetada, peatub naise kõrval uhke BMW ja järgmine mees palub naist endaga välja.

11. See üks ja õige

Ja lõpuks jõuad naise juurde, kes on tark, ilus, armas ja nii tore, et su ema unustab kõik su eelmised kallimad, kes talle nii väga meeldisid. Naine naerab su naljade üle ja suudab sindki naerma ajada. Teil on sarnane muusikamaitse, teile meeldivad ühesugused filmid ja raamatud. Tema sõbrad saavad hästi läbi sinu omadega ja imestad tihti, millega sa nii hea naise ära teenisid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles