Seitse lauset, mida ükski mees ei taha voodis kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On lauseid, mida iga mees ihkaks voodis kuulda («sa oled lausa seksijumal!», «sul on nii suur!») ja lauseid, mida ükski mees ei tahaks mingi hinna eest kuulda. Need laused tekitavad meestes lausa õudu.

Veelgi hirmutavamaks muudab asja see, et paljud naised ei taju, et nad ütlevad midagi valesti. Selleks, et järgmine kord voodis mehe kõrvadele pai teha, loe, milliseid lauseid tasuks linade vahel vältida, soovitab Glamour.com.

1. Naine ütleb: «Kas sa oled lähedal?». Mees kuuleb: «Kas sa võiksid äkki natuke kiiremini teha? Mul on igav...»

2. Naine ütleb: «Kas see on juba sees?» Mees kuuleb: «Su peenis on nii pisike, ma ei tunnegi seda.» Või imestab: «Huvitav, kui suur peenis ta endisel kallimal oli?»

3. Naine ütleb: «Hakkame lõpetama.» Mees kuuleb: «Sa ei saa üldse hästi hakkama.» Meeste jaoks tekitab frustratsiooni see, kui nad ei saa naisele naudingut pakkuda.

4. Naine ütleb: «Oh, Margus!» Kuid mehe nimi on hoopis Jaak. Mees kuuleb: «Oh, Margus!» ja tunneb, kuidas ta erektsioon kaob kiirelt.

5. Naine ütleb: mitte midagi. Mees kuuleb: ritsikaid siristamas. «Ilmselt teen ma midagi valesti,» mõtleb mees või arvab, et naine on jäänud magama.

6. Naine ütleb: «Ära tee nii.» Mees kuuleb: miski ei tekita naises head tunnet. Meestel pole midagi kriitika vastu, kui naised selgitavad, mida mehed võiks teisiti teha.

7. Naine ütleb: «Mu eks tegi...» Mees kuuleb: «Sa pole nii hea kui mu eks ja ma soovin, et saaksin hoopis temaga voodis hullata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles