Kümme asja, mis ennustavad armusuhte lõppu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord tunneme oma südames, et suhtest ei saa asja. Sa võid partnerist endiselt hoolida, seega on raske otsustada, kas lahkuminek oleks õige samm või mitte. 

Kui enamik järgmisi märke on esinenud ka teie suhtes, siis peaksite omavahel arutama, kuidas edasi liikuda, soovitab Lifehack.

1. Sa ei oota ärevusega tööpäeva lõppu, et saaksid partnerile rääkida, mis sul tööl juhtus

Üks asi on see, kui sa ei viitsi partnerile kõiki oma tööd puudutavaid üksikasju rääkida, kuid hoopis teine lugu on siis, kui sa taha temaga jagada ühtegi lõbusat lugu, mis sinuga päeva jooksul juhtus. Veelgi hullemaks teeb asja see, kui jagad neid lugusid hoopis kellegi teisega, näiteks uue nägusa kolleegiga.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

2. Teie väärtushinnangud oluliste asjade (raha, haridus, abielu, religioon) erinevad

Sellised asjad ei lähe aja jooksul paremaks, vaid hoopis hullemaks. Kas tahad aastate pärast avastada, et oled õnnetu, sest sina ja partner olete niivõrd erinevad? Kui teil on oluliste asjade suhtes erinevad tõekspidamised, siis see on suur ohumärk.

3. Eelistaksid aega veeta oma sõprade, mitte partneriga

See on väga tore, kui sul on tugev sõprusringkond, kellele toetuda ja kellega aega veeta. Aga kui sa veedad sõpradega rohkem aega kui oma kallimaga, siis see pole küll kuigi tore. Kui sulle tundub, et sõprade ja sõbrannadega koos olles on sul palju lõbusam kui kallimaga olles, siis peaksid endalt küsima, miks see nii on.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

4. Te ei kallista ega suudle eriti ja seksite ka üha harvemini

Füüsiliselt oma kiindumuse näitamine pole küll ainus asi, mis suhte loob, kuid see on suhtes väga tähtsal kohal. Sageli on see kui mõõdik, mis näitab, mis suunas teie suhe liigub. Kui sulle tundub, et te olete füüsiliselt ja seksuaalselt teineteisest eemaldunud, siis tunnete distantsi ilmselt ka teiste asjade suhtes.

5. Partner pole su perekonnale kunagi eriti meeldinud

Kui sul on oma vanematega lähedane ja austav suhe, siis paneb sind ilmselt imestama, miks vanemad arvavad, et partner pole sulle parim kaaslane. Võib-olla näevad nemad partneris midagi, mida sina ei näe või mida sina ei suuda objektiivselt hinnata.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

6. Partneri sõbrad pole sulle kunagi meeldinud ja tema ei vaimustu ka sinu sõpradest

Kui olete aastaid koos olnud, kuid sa pole endiselt leidnud partneri sõprusringkonnas ühtegi liiget, kes sulle meeldiks, siis see pole hea märk. Partnerile meeldivad need inimesed, seega tal on midagi ühist, miks ei suuda sina siis ühtki ühist joont leida? Ja mis see tähendab, et talle ei meeldi sinu sõbrad? Sina tead, et su sõbrad on maailma lahedamad inimesed ja nad on paljuski sinu moodi. Võib-olla viitab see sellele, et te ei sobi nii hästi kokku, kui olete siiani arvanud.

7. Kui partner räägib midagi, tunned sa igavust

Pole vahet, mis teemal partner räägib, tema hääletoon muudab sind lausa uniseks ja sul on raske ta juttu jälgida. Tõsiasi on see, et tema lood lihtsalt ei paku sulle enam huvi.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

8. Sind ei huvita enam see, kuidas sa välja näed

Suhtes ei mängi rolli vaid füüsiline pool, aga kui sa oled oma välimuse unarusse jätnud või kui sind enam ei huvita, mida partner su välimusest arvab, siis see näitab, et sa ei pühenda enam teie suhtele aega.

9. Mõtled sageli, et tahaksid teiste inimestega väljas käia

Kui pead mõnda meest nägusaks või armsaks, siis sellest pole midagi halba. Aga kui oled pikalt fantaseerinud sellest, kuidas oleks mõne uue kaaslasega kohtingule minna, siis see ei ole normaalne. See on märk, et sa peaksid selle inimesega välja minema, mitte oma praeguses suhtes virelema.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

10. Sa ei kujuta ette, milline on teie suhe aasta pärast. Või kujutad ja see tekitab sinus negatiivseid tundeid

Kui sa ei oota rõõmuga, et saaksid kallimaga ühiselt tulevikku koos veeta, siis pole mõtet ka praegu temaga olla. Asjad ei lähe maagiliselt aja jooksul paremaks. 

Kui paljud neist asjadest kehtivad sinu praeguse suhte kohta, peaksid ehk alla andma ja edasi liikuma. Ole enda ja partneri vastu aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles