Viis erogeenset piirkonda, mis jäävad sageli tähelepanuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Eelmängu ajal kiputakse keskenduma kõige rohkem tuntud erogeensetele piirkondadele: huuled, pepu, rinnad ja suguelundid. Tegelikult on veel mitu erogeenset piirkonda, mis saavad häbiväärselt vähe tähelepanu.

Peanahk. Peanahas on tuhandeid karvanääpse, mis tähendab, et seal on tohutult palju närviotsakesi. Tee partnerile näiteks peamassaaži, see mõjub talle kindlasti äärmiselt nauditavalt, kirjutab Latina.

Põlve tagaosa. Põlvede tagumine külg on üks vähem tähelepanu saavaid erogeenseid kohti naise kehal. Põlved on äärmiselt erogeensed kohad, seega tuleks neile rohkem tähelepanu pöörata. 

Reie sisekülg. Naistel on reite siskülgedel väga palju närviotsakesi, seega pole mingi ime, et need piirkonnad on puudutuste suhtes eriti tundlikud.

Küünarnukk. Ilmselt oled kogenud seda meeletut närvivalu, mis tabab sind siis, kui lööd küünarnuki just selle «õige» kohaga vastu mõnda nurka. Siis ilmselt tead ka seda, et see piirkond on väga tundlik. Küünarnuki sisemist osa saab stimuleerida õrnade puudustuste või näiteks sulega paitamise teel. 

Jalad. Teadlased võivad ju väita, et jalad pole kuigi erogeensed kohad, kuid tegelikult pole see päris tõsi. Paljud naised naudivad seda, kui neile tehakse jalamassaaži ja neil pole midagi selle vastu, et ka ise teiste jalgu masseerida. Nad lihtsalt teavad, kui mõnus see on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles