Milline spordiala on meeste arvates kõige seksikam?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas meestele meeldib vaadata, kuidas naised joogatrennis aeglaselt erinevaid poose võtavad? Või eelistavad mehed hoopis jälgida nappides seelikutes tennisejumalannasid? Sugugi mitte, meeste arvates on kõige seksikamaks spordialaks rannavolle.

Veebileht Cupid.com viis läbi küsitluse, et välja selgitada, millist spordiala peavad mehed kõige seksikamaks (teisisõnu: millist spordiala harrastavaid naisi meeldib meestele kõige enam jälgida), kirjutab Female First.

35 protsenti vastanutest ütles, et rannavolle on kahtlemata kõige seksikam spordiala. Pole ka ime, rannavollet mängides kannavad naised väga nappe rõivaid, mis paljastavad nende jalgu ja trimmis kõhulihaseid.

Kui naistelt uuriti, millist spordiala peavad nemad seksikaks, vastas 33 protsenti naistest, et nemad eelistavad vaadata meeste jalgpalli. 

Kõige ebaseksikamaks pidasid mehed naisi, kes tegelevad tõstespordiga (22 protsenti vastanutest). 11 protsenti meestest ütles, et nemad ei naudi naiste kuulitõuke vaatamist ja 8 protsenti sõnas, et naiste poks on suhteliselt igav.

Kuigi võiks arvata, et naistele meeldivad suured ja tugevad mehed, näitasid küsitluse tulemused, et 14 protsenti naistest pidas poksiga tegelevaid mehi ebaseksikaks. 11 protsenti ütles, et tõstesport on ebaseksikas ja 6 protsenti arvas, et laskesport pole kuigi erutav. 

Kas olete nõus? Millised spordialad on teie arvates kõige seksikamad ja millised kõige vähem seksikad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles