Kuidas aru saada, et kannad liiga väikest rinnahoidjat?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Pole vahet, millisest rinnahoidjast on jutt, fakt on see, et see peab ideaalselt sobima. Kui hiljuti kirjutati sellest, et USAs on keskmine rinnahoidja suurus hakanud tõusma, siis ekspertide hinnangul võib põhjuseks olla see, et naised lihtsalt ei kanna õiges suuruses rinnahoidjat.

Tõenäoliselt leidub iga naise pesusahtlis vähemalt üks rinnahoidja, mis ei istu enam nii nagu kunagi varem. Võib-olla oled juurde või alla võtnud, lapse saanud või lihtsalt täiskasvanuks saanud. Rindade ümbermõõtu tasuks aeg-ajalt üle kontrollida, et kindlaks teha, et kannad ikka õiges suuruses pesu, kirjutab Glamour.

Järgnevalt on välja toodud mõned märgid, mis viitavad sellele, et kannad vales suuruses rinnahoidjat.

1. Rinnakorvi ülemine osa ei hoia kenasti vastu rinda. Rinnahoidja korvi ja sinu keha vahele ei tohiks jääda silmnähtavat vahet, samas ei tohiks rinnakorv olla ka nii kitsas, et su rinnad üle selle valguvad.

2. Rinnahoidja tagumine osa ei ole horisontaalselt. Kui rinnahoidja tagumine osa – see, kus on tavaliselt kinnitus – tõmbub pigem ülespoole, siis ei ole rinnahoidja sulle paras. Tagumine osa peaks olema selja suhtes horisontaalselt.

3. Õlapaelad vajuvad õlgadelt maha. Kui rinnahoidja on vanem kui aasta, võivad õlgadelt maha vajuvad õlapaelad viidata sellele, et need on välja veninud. Ära kunagi soeta rinnahoidjat, mille paelad on sulle liiga suured või väikesed. Kui vana ja hea rinnahoidja õlapaelad ei istu enam endistviisi, peaksid võtma ette osturetke.

4. Rinnahoidja on kinnitatud kõige äärmiste aasadega. Rinnahoidjatel on kindlal põhjusel mitu kinnitust, aga kui sina saad enda oma kanda vaid nii, et kinnitus on kõige äärmistes aasades, siis peaksid uue rinnahoidja soetama.

5. Tunned valu. Kui rinnahoidja kandmine tekitab sulle reaalselt valu, siis ei ole asi õige. Kui sulle tundub, et rinnakorvid on ebamugavad või on kinnitused liiga tugevad, peaksid ostma uue rinnahoidja. Rinnahoidja peaks seljas olema mugav ega tohiks tekitada valu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles