Klubitantsija ja sportlane Tatjana Kurilova avastas bikiinifitnessi tänu treeneri soovitusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Kurilova
Tatjana Kurilova Foto: Из личного архива Тани Куриловой

Need, kes tihti käivad klubides, võiksid seal märgata ilusaid tantsijannasid, kes pidulisi rõõmustavad. Saage tuttavaks Tatjana Kurilovaga, kes töötab klubides tantsijana, aga tegeleb ka bikiinifitnessiga. 

Räägi, kuidas sa otsustasid bikiinifitnessiga tegelema hakata!

See juhtus kogemata. Ma läksin treeneri juurde, et ta koostaks mulle treeningkava ja näidismenüü. Ühesõnaga ma ei olnud endaga rahul ja otsustasin pöörduda ekspertide poole. Ma pöördusin Marek Kalmuse juurde, kes on Tallinnas kuulus treener. Ta teeb individuaalseid kavasid neile, kes tahavad oma figuuri korrigeerida. See kava koosneb harjutustest ja tasakaalustatud toitumisest. Minu isiklik tulemus oli nii hea, et ta pakkus mulle võimalust tegeleda selle spordialaga ja ma olin nõus. Samas varem ei olnud ma sellele kunagi mõelnud.

Kui raske see on ja kui tihti sa treenid?

Võistluseelsel perioodil ma treenin kuus korda nädalas ja kõige raskem on toitumisrežiim. Õigupoolest on see lihtsalt väga range dieet.

Mis on sinu lemmiktreening?

Mulle meeldib tantsutreening. Veel meeldib mulle jalgrattaga sõita, mis on oluline kardiotreening. Lisaks meeldib mulle nii-öelda poseerimine. Võib-olla neile, kes sellest kuulnud pole, kõlab see imelikult, aga see on vajalik harjutus, et laval esineda. Kui sportlane ei tea, kuidas end laval hoida, siis ta ei saa häid tulemusi, isegi kui tal on ideaalne keha.

Alates sellest sügisest tegelen poseerimisega Natalia Nazarenko-Kiivikase juures ja see parandas oluliselt minu tulemusi.

Kuidas bikiinifitness sind elus aitab?

Muidugi on sport kasulik tervisele. Praegu olen heas füüsilises vormis ja olen enesekindlam. Ma tahan ühte asja öelda – paljud võivad rääkida, et meie figuur ei ole ilus ja naiselik, aga ma võin öelda, et selline muskliline keha saavutatakse ainult enne võistlusi dieetide, valguse ja jumestuse abil. Võistluste vahel ei ole lihased nii reljeefsed.

Tatjana tegemistel saab silma peal hoida tema blogi kaudu.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles