Lugeja kirjutab: viis häirivamat moefopaad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugg saapad
Ugg saapad Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Naine24 lugeja kirjutab lugejamängu raames trendidest, mis teda tänavapildis enim häirivad. Kirjuta Sinagi! Loe lähemalt SIIT!

Et kõigepealt ära põhjendada üldiselt, miks üks või teine asi pole minusilmis okei, pean rõhutama, et elame Eestis, kus on üldiselt külm ning inimesed siin on suhteliselt vaoshoitud. Ma ei hakka pikka sissejuhatust tegema ja liigun kohe asja juurde. On ka teil põnevam lugeda.

1) Värvilised, neoonid, lillelised ja ihutoonis retuuspüksid.

Tõesti-tõesti, kui paaril vabameelsel hipster-look'i taotlejal selline stiil tänavapildis eksisteerib, ei oleks ehk isegi hullu ja ei riivakski väga silma, aga kui absoluutselt igas kaalus, mõõdus ja vanuses inimesel sellised riided kapis eksisteerivad ja nad neid hea meelega tänavapildis ilma igasuguse valehäbita demonstreerivad, peaks endalt küsima, kas see on ikka okei? Vähe sellest, et need teevad naise visuaalselt suuremaks ja sobivad ehk pigem väikelastele, ei ole sobiv ka see, et nad mingi nurga alt näitavad välja kehavorme, mida välja näitama ei peaks. Eriti nude-toonis retuuside puhul ma vahel kahtlen, kas inimesed ennast peeglis tagantpoolt ka vaatavad? Mis puudutab aga neoontoonis retuusidesse, siis… diskoajastu on läbi ja suvi ei kesta Eestis igavesti. Need lihtsalt ei sobi siia mitte mingis mõttes. Äkki rohkem Ibizale?

2) Ugg-stiilis saapad.

Kui nüüd päris aus olla, siis alguses ma isegi ei märganud neid tänavapildis ja külmal talvel teksastega on need ju suhteliselt talutavad. 25-kraadises külmuses mängib ikka rohkem rolli soojus ja mugavus kui stiil. Lumi on ju paks ja varbad hakkavad kiirelt külmetama. Aga kui ma nägin neid juba leopardimustrilisi, roosasid, erkpunaseid, sädelevaid ja südamekestega, hakkas asi juba veidraid noote võtma. Sellisel juhul meenutavad need rohkem toasusse kui õuejalanõusid ja toasusside koht pole õues. Kui sa poel just vastavast asutusest kiiruga tulema saanud.

3) Väga pika ja terava ninaga kontsakingad.

Ma ei hakka pikemalt selgitama. Seelikuga terava ninaga kingi kandes näeb jalg lihtsalt 10 numbrit suurem välja ja see tõesti pole ilus. Inimestel ei ole lestad.

4) Hobusekapja meenutavad platvormkingad.

Ma ei oska neid isegi korralikult kommenteerida. Need said hetkega jube populaarseks, aga näevad jalas lausa kohutavad välja. Kuhu selliste kingadega üldse päriselt minna?

5) Ma-ei-oska-sellele-nime-anda trend.

See pigem puudutab naisi klubides. Mind ennast üllatab, et mis täpsemalt oli see radikaalne pööre, mis ajendas naisi klubides nii lühikeste kleitidega käima, et need vaevu katavad nende intiimseid kehaosi. Sõna otseses mõttes – see pole enam viisakas, klubi näeb välja nagu bordell. Dekolteed on naistel nii avarad, et enam ei pea isegi fantaasiat kasutama, rääkimata veel kleidi pikkusest. Loomulikult kuulub ka komplekti juurde ääretult kõrge kontsa ja platvormiga kingad, mis on outfit’i juures nagu kirsiks tordil. See ei jäta lugupidavat muljet, see stiil on odav ja kohutav.

Naised, mehi saab meelitada ka muuga kui oma ihu näitamisega! Vastasel juhul ei tasu hiljem imestada, miks mehed sind valede eesmärkidega sebida üritavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles