Vaata, milline näeb naiste arvates välja täiuslik mees

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks Suurbritannia ilukirurgiakliinik viis sadade naiste seas läbi küsitluse, et välja selgitada, milliseid näojooni hindavad naised meeste juures kõige enam. Seejärel koostati kliinikus kaks fotot, millel peaks olema kujutatud mehed, kelle näojooned on naiste arvates täiuslikud.

Tuleb välja, et naised tahaksid meest, kelle näos on George Clooney, Ryan Goslingu, Bradley Cooperi kui ka Robert Pattinsoni tunnusjooni, kirjutab Genius Beauty.

Ilukirurgiakliiniku eksperdid kasutasid nimetatud meeste näojooni, et luua kujutluspilt naiste ideaalmehest. Naiste eelistuste põhjal koostati kaks fotot. Esimesel fotol on kujutatud noort meest, kellel on laulja Harry Stylesi juuksed, näitleja Zac Efroni sinised silmad, Ryan Goslingu lõujoon ja Robert Pattinsonile omane habemetüügas. Ideaalne nina «laenati» Jamie Dormanilt, kes astub peagi üles filmis «50 halli varjundit». Vaata fotot siit!

Teisel fotol on kujutatud vanemat meest (40-50). Tal on George Clooney juuksed, Bradley Cooperi silmad, Brad Pitti nina, David Beckhami lõug ja Briti modelli David Gandy habemetüügas. Vaata fotot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles