Milline küünelakitoon sobib sinu tähemärgile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaksikõed Ophira ja Tali Edut on juba pikemat aega huvitunud astroloogiast ning tegutsevad ühise nimetaja The AstroTwins all. Naised koostasid nüüd n-ö «küünelakihoroskoobi», kus on välja toodud, millised küünelakitoonid sobivad erinevatele tähemärkidele.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Jäär: lilla. Kuigi selle tähemärgi lemmikvärviks võib olla punane, tasuks vahelduseks proovida ka külluslikku lillat. See tekitab Jääras tunde, et ta on justkui kuningliku pere liige, kirjutab MSN Glo. 

Sõnn: roheline. See haljas toon on väga rikkalik. Eriti hästi sobib roheline toon just sügisesse, kust see on justkui kontrastiks punastele ja kollastele puulehtedele.

Kaksikud: oranž. Kaksikud ei peaks oma küüsi varjama. Pigem tasuks oma küüntele lisada «tuld» ja lakkida need julgelt oranžiks. 

Vähk: hõbe. Sügis on aeg, mil Vähid võiksid peidust välja tulla. Seetõttu võiks proovida näiteks hõbedast või sädelevat küünelakki, mis tõmbab täpselt parajal määral tähelepanu.

Lõvi: pronks. Tere tulemast pronksiaega, Lõvid! Näita oma tugevust värvitooniga, mis sümboliseerib nutikust ja vastupidavust. Neid kahte omadust on sul oma eduloo jaoks tarvis.

Neitsi: punane. See kuumavereline värvitoon on ideaalne kaaslane su sihikindlale iseloomule. Pane oma eesmärgid paika ja liigu nende suunas.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Kaalud: läbipaistev. Vähem on rohkem, head Kaalud. Sa oled alles hiljuti avastanud, kui kütkestav võib olla õrn läbipaistvus. Lase oma läbipaistvatel küüntel väljendada seda, kui šikk, maitsekas ja elegantne sa sisimas oled.

Skorpion: roosa. Sinu põletava pilgu taga on tegelikult peidus siiralt kaastundlik süda. Miks seda varjata? Näita oma pehmemat poolt ja laki küüned roosaks. Ära muretse, inimesed ei pea sinu heasüdamlikkust nõrkuseks.

Ambur: must. Muuda end müstilisemaks selle tumeda värvitooni abil. Parem on tekitada inimestes huvi, kui paljastada enda kohta kiirelt kõike. Ära karda oma tumedamat poolt näidata.

Kaljukits: sinine. Erinevad sinakad värvitoonid sobivad sulle. Vaga vesi, sügav põhi, ilmselt oled seda kuulnud. Seda tasub uskuda.

Veevalaja: neoon. Eelista neoonseid küünelakke, mis rõhutavad su päikselist eluvaadet ja suurteks tegudeks valmis olevat loomust. 

Kalad: hall. Tabamatud ja loomingulised Kalad tunnevad end kõige paremini elu hallides valdkondades. Kuna inimsilm suudab eristada koguni 500 erinevat hallitooni, on Kalade valik suhteliselt lai. Ära lase kellelgi end nurka suruda, ole uhke oma ainulaadsete ideede üle ja loo midagi tõeliselt originaalset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles